Se încarcă...
Fii Jucăuș Cu Mierea SĂbĂduȘ Din Satu Maru!

Fii jucăuș cu mierea SĂBĂDUȘ din Satu Maru!

Familia SĂBĂDUȘ provine din Satu Mare și a pornit această afacere din nevoia și siguranța de a consuma miere naturală românească. Au preferat să producă ei înșiși mierea pe care urmau să o consume pentru a fi siguri că nu se vor mai afla în fața rafturilor cu miere produsă în circumstanțe necunoscute. Astfel, au plecat la drum în anul 2007 doar cu 5 roiuri și cu ajutorul înțelepciunii bătrânești. La început a fost greu, ca orice primă experiență – mierea de salcâm a fost prima stoarsă alături de înțepăturile și umflăturile rezultate. Dar nimic nu poate fi înfloritor fără a depune puțină muncă!

Câteva cuvinte despre aurul lichid pe care ni-l oferă natura

Producerea mierii de catre albine este un proces complex de transformare a materiei prime in miere, incepand cu recoltarea si terminandu-se cu capacirea celulelor din faguri. Albinele lucratoare recolteaza nectarul cu ajutorul trompei si le inmagazineaza un timp in gusa, iar la sosire transfera continutul zaharat albinelor din stup, care il prelucreaza in continuare, pana se obtine produsul finit.

Mierea este elixirul vieții sănătoase, este calitatea supremă a produselor fără E-uri, este singura care nu are termen de valabilitate, oferindu-ne astfel Raiul pe Pământ. În căutările noastre am găsit un site jucăuș care promovează mierea și derivatele, care promovează sănătatea, calitatea și încrederea. Mierea SĂBĂDUȘ este mierea românească care se poate afla pe mesele voastre, o miere produsă din nectarul amestecat cu lacrimi de albină.

Magazinul SĂBĂDUȘ este un hobby transformat în afacere, reprezintă produsul unei încrederi de neclintit în forțele proprii! Produsele se vând astăzi atât în țară, cât și în străinătate, răspândindu-se astfel adevărul despre mierea naturală și despre beneficiile produselor apicole. Secretul acestei dezvoltări continue și constante a stat și stă în comunicarea cu clienții, ascultarea preferințelor și ideilor inovatoare ale acestora.

2

Produsul de bază al magazinului SĂBĂDUȘ este combinația dintre miere, polen și propolis, de unde rezultă un energizant 100% natural. Asta este o primă rețetă ce vă poate ajuta să înlocuiți cafeaua și energizantele din comerț, făcând din sănătate o prioritate.

Site-ul vă pune la dispoziție posibilitatea de a comanda produsele SĂBĂDUȘ, vă ghidează în plasarea comenzii, vă oferă părerile sincere ale clienților și date despre livrare și plată. Ei vă asigură că produsele pe care le întâlniți pe site sunt 100% naturale, că sunt un izvor de energie și vitalitate, că puteți, prin intermediul lor, să vă protejați sănătatea. Produsele oferite de SĂBĂDUȘ sunt următoarele: produse pentru imunitate, pentru copii, propolis, polen, miere, siropuri naturale.

FabricatînRO consideră, la fel ca Victor Hugo, că:

Viața e floarea din care iubirea extrage miere

De asemenea, știm că mierea are foarte multe avantaje pentru sănătate dar ascunde și multe curiozități, dintre care o să vă prezentăm câteva mai jos, cu ajutorul https://www.sanatate-dulce.ro/:

  • Albinele sunt principali polenizatori ai planetei. Albinele lucrătoare pleacă în căutare de nectar, ele zboară din floare în floare, iar polenul se depune pe perişorii care le acoperă corpul. O parte a acestui polen se depune pe urmatoarea floare vizitată, astfel realizându-se polenizarea care duce la obţinerea unei recolte mai bogate. Există plante care nu pot să rodească în absenţa polenizării produse de albine. Iar dacă toate albinele din lume ar muri, în decursul a 2 ani nu ar mai exista vegetație și nici viață pe Pământ;
  • Mierea era atât de apreciată în Roma antică, încât era folosită ca monedă de schimb, în locul aurului; obicei păstrat în unele ţări până spre sfârşitul Evului Mediu;
  • O albină lucrătoare produce în medie 1/2 linguriţe de miere în întreaga sa viaţă;
  • Un singur stup poate adăposti până la 80.000 de albine – o matcă, câteva sute de trântori iar restul este reprezentat de albine lucratoare.

FabricatinRO apreciază sănătatea, calitatea și produsele românești. Încearcă și tu visul nostru – o economie românească prosperă!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: