Cofetaria Bristena – dulciuri romanesti

Atunci când trebuie organizezi un eveniment important în viaţa ta vei avea nevoie de produse de patiserie şi cofetărie pentru a le oferi invitaţilor un meniu cât mai complet. În funcţie de eveimentul pe care îl organizezi, ar fi o idee bună oferi şi produse tradiţionale, cu siguranţă invitaţii tăi se vor bucura de asta. Produse de patiserie și dulciuri romanesti de calitate îți oferă Cofetăria Bristena.

Bristena este o cofetărie din Bucovina, mai exact din orașul Vatra Dornei. Având în vedere tradiţiile care încă se mai păstrează în Bucovina, ne dăm seama produsele lor tradiţionale sunt de o calitate superioară şi cu siguranţă îţi vor aminti de trecutul tău.

Cofetăria a fost înființată în 1998 şi la scurt timp reuşit să devină o cofetărie importantă din Bucovina. Pentru ei sunt foarte importante ingredientele pe care le aleg pentru a crea produsele lor şi tot timpul au parte doar de ingrediente naturale.

Cofetăria Bristena deţine 4 magazine proprii în oraşele Vatra Dornei, Suceava, Câmpulung Moldovenesc şi Gura Humorului. Chiar şi turiştii care vizitează zona primesc ca recomandare să încerce produsele lor, astfel cei mai mulţi duc dorul produselor lor.

Ce fel dulciuri romanesti poţi găsi la cofetăria Bristena?

Pe lângă produsele tradiţionale, pentru care sunt cunoscuţi, mai oferă şi produse de cofetărie, adică torturi sau prăjituri. Poţi comanda torturi pentru nuntă, botez sau torturi aniversare, în funcţie de nevoile tale. Dacă ai nevoie de un tort mai pretenţios, poţi alege comanzi un tort personalizat, pentru a se potrivi mai bine cu tematica evenimentului tău. Din categoria prăjituri, poţi alege dintr-o gamă largă de produse, atât după reţetele zonei cât şi alte dulciuri pe care le poţi găsi în majoritatea cofetăriilor din ţară.

În concluzie, cofetăria Bristena este una dintre cele mai importante din Bucovina şi reuşeşte ofere produse de cofetăria naturale şi româneşti. Îndulcește-te românește si descopera pe platforma noastra si alte dulciuri fabricate local.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: