Se încarcă...
Mediamodifier 7cerndkoydw Unsplash

COAX – haine fabricate în Iași, mai aproape de stilul tău vestimentar

Purtate în orice sezon, piesele vestimentare din gama COAX fac ca o ieşire în aer liber să devină o defilare reală pe bulevardul vieṭii, locul unde visele devin realitate. Dacă încă nu ai încercat noile trenduri în materie de îmbrăcăminte ceea ce se poartă toamna aceasta, COAX te aduce mai aproape de întregi colecṭii de haine inspirate din moda străzii.

COAX Iaşi te întâmpină în această toamnă cu noua colecṭie 2016, colecṭie care se descrie pe sine cel mai bine prin aerul liber şi degajat al pieselor vestimentare special create să împlinească gusturile cele mai sofisticate ale clienṭilor de pretutindeni. Frigul toamnei şi ploile, dar și razele calde ale soarelui vor fi mai bine întâmpinate în ṭinute COAX care se asortează cu preferinṭele oricărui client.

De la îmbrăcămintea smart casual pentru femei şi bărbaṭi, şi până la îmbrăcămintea sport, modernitatea stilului COAX Iaşi te pregăteşte pentru orice eveniment, indiferent de situaṭie. Feluritele combinaṭii şi accesorii fac din aceste magazine un trend uşor de asortat pentru orice ocazie, modern şi practic. Paleta de culori oferită de COAX îmbină cu succes culorile toamnei şi nu numai, oferind piese vestimentare care sunt scoase în evidenṭă prin amprenta unică de texturi şi culori.

Haine pentru toate gusturile

Vei găsi culori care conferă cu uşurinṭă o siguranṭă de nedescris şi o libertate personală care aduce cu sine încredere şi stimă. Toate acestea, prin îmbinarea atât de reuşită a nuanṭelor de bluemaren, gri, turcoaz, galben , alb, albastru şi multe altele fac ca moda străzii să devină un etalon de invidiat oriunde te-ai afla.

Magazinele COAX, aparținând de inițiativa românească din Iaşi, vin în întâmpinarea clienṭilor de pretutindeni cu o gamă largă de vestimentaṭie de la texturile jeans în toate culorile, şi până la sacourile smart casual, jachetele şi cămăşile albe sau colorate purtate în orice circumstanṭe. Noua linie vestimentară a acestei toamne împlineşte toate gusturile şi visele, până şi pentru cei mai aprigi iubitori de ṭinute sport sau pentru cei care nu-și pot imagina stilul potrivit altfel decât arătând bine într-o ṭinută casual.

Calitatea produselor care stau sub marca COAX este una superioară, preṭurile fiind accesibile pentru orice buzunar, iar mărimea de care ai nevoie se găseşte cu uşurinṭă. Create special pentru orice cumpărător, ṭinutele vestimentare din brandul COAX pot fi achiziṭionate de la centrul comercial Felicia, din Iaşi. Ideile cu care acest brand vine împacă toate gusturile, fiind mai aproape de orice român prin inovaṭia uimitoare a stilului stradal inspirat din realitatea apropiată.

Cumpără produse românești!

Piaṭa românească începe să devină tot mai definită de oameni cu idei şi visuri măreṭe care creează noi oportunităṭi în fiecare zi, împlinind vise chiar şi în ceea ce priveşte ṭinuta vestimentară. Alături de micile şi marile afaceri stă şi site-ul FabricatinRO, menit să aducă în atenṭia voastră evenimente de ultimă oră, dar şi afaceri începute de români dornici să facă o diferenṭă printr-o viziune de ansamblu a pieṭei româneşti. COAX Iaşi este una dintre afacerile care se remarcă prin unicitatea şi autenticitatea stilurilor create, o viziune a locurilor de zi cu zi reprezentată prin colecṭii care nu dau greş.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: