Se încarcă...
Cake Expert

Cake Expert – Expertul tău când vine vorba de torturi și prăjituri

Fie că se apropie un eveniment important pentru care vrei să te pregătești cu ceva dulce, fie pur și simplu de poftă, la Cake Expert găsești torturile potrivite pentru orice ocazie. Situată în Iași, pe Calea Chișinău nr. 29, Cake Expert este o cofetărie din Iași ce pune un deosebit accent pe calitatea produselor sale, pe aspectul lor, dar și pe ingredientele din care acestea sunt fabricate.

Fără excepție, toate produsele Cale Expert sunt preparate doar din ingrediente 100% naturale, fără sintetizatori de aromă sau coloranți artificiali. Și cu toate acestea, prăjiturile și toate celelalte dulciuri Cake Expert nu numai că arată splendid, dar sunt și gustoase datorită experienței în arta culinară a celor care le prepară.

Cu ce fel de prăjituri și dulciuri te poți răsfăța la Cake Expert?

Echipa Cake Expert este îndrăgostită de provocări. Pentru acești specialiști nicio prăjitură nu este prea dificil de făcut. De la tarte simple, gustoase și rafinate și până la biscuiți macarons sau torturi sofisticate, echipa Cake Expert este specializată în orice fel de dulciuri și prăjituri. Mai mult, printre specialitățile sale se numără și cady bar-urile și de aceea, dacă ai în plan să-ți surprinzi invitații la o petrecere de nuntă sau botez, nu ar trebui să eziți să închei o colaborare cu acești maeștrii în dulce.

Mai mult, când vrei să te întorci la origini, trebuie să știi că din vastul repertoriu al acestei cofetării fac parte și dulciuri tradiționale românești, ca de exemplu delicioșii mucenici, extrem de căutați în perioada ce se apropie. Din aluat însiropat și tapetați cu miere naturală de albine și miez de nuncă din belșug, mucenicii Cake Expert sunt probabil cei mai buni mucenici pe care i-ai încercat vreodată.

De ce să oferi dulciuri indiferent de ocazie?

Dulciurile Cake Expert sunt ideale pentru aniversări, excelente atunci când vrei să-ți satisfaci pofta de ceva bun, dar minunate și ca daruri pentru cei dragi.

Nimic nu este mai elegant, dar și mai practic, atunci când vine vorba de cadouri, decât o prăjitură făcută peeerfect! Cine nu se bucură de un tort cu glazură de ciocolată, împodbit generos cu fructe de pădure și căpșuni sau de un platou pentru birou,cu fursecuri și biscuiți numai buni de servit și ronțăit la cafea? Pe de altă parte, chiar și un cozonac bine frământat, cu cacao și cu nuci, împachetat corespunzător, se poate transforma într-un cadou de excepție pentru orice destinatar.

Nu știi ce să dăruiești de ziua de naștere sau de onomastica unei persoane dragi? Cake Expert îți vine în ajutor cu idei care mai de care mai aspectuoase, dar și mai delicioase! Iar dacă vrei să fii mereu inspirat, urmărește pagina de Facebook și pe cea de Instagram a celor de la Cake Expert pentru cele mai bune idei de dulciuri, dar și ca să fii la curent cu cele mai noi rețete.

AM CĂUTAT PE INTERNET CELE MAI BUNE COFETĂRII DIN IAȘI ȘI ACESTEA 8 PUR ȘI SIMPLU NE-AU FERMECAT!

În ziua de azi, poți găsi orice pe internet. Indiferent dacă este vorba despre servicii de marketing, cursuri online de limba engleză, metode de economisire sau cele mai bune cofetării Iași. Și acum, unii dintre voi s-ar putea să se grăbească să ne contrazică, spunând că e imposibil să găsești ceva de mâncare cu adevărat delicios, până nu ieși din casă pe teren și faci puțină cercetare la fața locului. Și într-adevăr, chiar așa stau lucrurile și suntem perfect de acord cu ceea ce spuneți, mai ales că asta ar însemna pentru noi să ne înfruptăm din plin cu prăjituri, să le judecăm aspru și să ne străduim să găsim toate vedetele. Iar pentru că ne-ar fi imposibil să cădem de acord după doar o singură degustare, am mai organiza încă un raid prin oraș și încă unul și încă unul până ne convingem.

Pe o notă mai serioasă însă, mai ales în ziua de azi, nu doar când vine vorba de prăjituri, ci și de multe alte lucruri, atunci când vrei să întocmești un top al celor mai bune produse sau servicii, informațiile de pe internet pot fi un punct bun de plecare pentru proiectul tău. Așa că și noi, din dorința de a găsi cele mai gustoase, arătoase, fabuloase și impresionante cofetării din Iași, ne-am avântat pe Google și pe rețelele sociale și am scris apoi despre bunătățile care ne-au atras atenția, cu gândul să le și vizităm pe cele unde nu am călcat încă, dar și să le explorăm mai în detaliu pe cele pe care le știm deja. 

Citește de la urmatorul link rezultatul topului cu cele mai bune cofetării Iași iar prietenii de la Cake Expert fac parte din acest top.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: