Brodank – lenjerii hotel de la producător pentru un somn dulce în vacanțe

Lenjerii Hotel Brodank Fabricate In Romania

Echipa www.fabricatinro.ro, asa cum v-a obișnuit, va aduce la cunoștință diferite informații despre producători locali, firme românești ori locuri care merită vizitate în România. Așa cum știți deja, scopul nostru este să susținem, prin promovarea online, românii care au hotărât să nu părăsească țara, ci să aibă încredere în ea și românii ei. Astfel, pentru astăzi, am hotărât să vă vorbim despre un mic aspect, dar foarte important – lenjerii hotel. Acestea care vă așteaptă în fiecare vacanță „curățele” și proaspete de la Brodank – textile pentru hotel. Ei bine da , un producător de textile HORECA , o firmă de lenjerii hotel , prosoape hotel și alte astfel de articole merită atenția noastră datorită poveștii impresionante și atenției oferite clienților.

Noi v-am tot oferit idei pentru vacanțele voastre, locuri ce merită vizitate în România dar sunt prea puțin promovate, iar astăzi vrem să vedem vacanțele din altă perspectivă, cea a lenjeriilor de pat din hoteluri și pensiuni. Poate suna haios, dar gândiți-vă că există o firmă românească , un producător, ce se preocupă de serile pe care le petreceți în hoteluri și pensiuni, de confortul și curățenia oferite de „patul de împrumut” – tovarășul nopților voastre din vacanțe. O astfel de firmă este Brodank, ce are sediul la Comarnic, județul Prahova și se recomandă ca unul dintre cei mai mari producători de lenjerii hotel , prosoape hotel , pilote, perne, saltele protecție, fețe de masă pentru restaurant , perdele si draperii pentru hotel, etc

Brodank este camaradul întru relaxare

Atunci când plecăm în vacanță la malul mării și nu numai ne alegem ruta pe care ne vom deplasa, locurile pe care le vom vizita dar important este și locul în care ne petrecem clipele de somn pentru recuperare. Pentru acele momente în care vă retrageți în camera de hotel există Brodank – această firmă vă asigură, încă din 1992, dotarea camerelor de hotel cu articole textile pentru hotel de înaltă calitate pentru confortul vostru atât vizual, cât și tactil. Vreți ca lenjeriile de pat, pilotele și pernele din vacanță să fie ca cele de acasă, să vă fie camarade în vacanță, atunci aflați că acesta este scopul companiei Brodank – să fabrice aceste articole de o calitate superioară, părerea clienților fiind cartea lor de vizită.

Când vorbim despre Brodank nu vorbim doar despre calitate, ci și despre seriozitate, atribute ce se văd în portofoliul de cleienți ai firmei. La ora actuală Brodank este furnizor pentru cel puțin câteva sute de hoteluri de pe teritoriul țării noastre, așadar sigur „ați făcut, fără să știți, cunoștință” cu această firmă.

Suveniruri din vacanțe, poate chiar de la Brodank

Poate vă numărați prin persoanele care își „însușesc suveniruri” din vacanțe, așadar poate aveți un prosop, poate o pernă de la Brodank ca amintire din acea vacanță perfectă! Noi nu vă blamăm, dar vă spunem că puteți avea articole de la firma românească Brodank la voi acasă – poate așa vă puteți reaminti diferite experiențe din vacanțele trăite alături de prieteni și familie.

[wpsm_button color=”green” size=”small” link=”https://lenjerii-hotel.ro/” icon=”none”]Lenjerii  hotel[/wpsm_button], prosoape hotel, perdele și draperii, salteluțe de protecție , toate la preț de producător, sub prețul pieței, sunt promisiunile de care puteți să beneficiați dacă alegeți Brodank.

Brodank este un exemplu de afacere de familie care „s-a descurcat” în România și pentru acest lucru apreciem această echipă. Este un exemplu pentru noi toți, datorită încrederii pe care încă o acordă românilor și pentru faptul că această familie a înțeles cât este de important să susțină economia țării lor fără a trimite banii în străinătate. După cum bine puteți vedea, în România sunt câțiva întreprinzători care au dat o șansă românilor și au hotărât să fie independenți de magnații străini, să fie liberi să-și administreze banii așa cum își doresc și să creeze o Românie în care să trăiască urmații noștri.

Aveți încredere în România și investiți în țara noastră pentru bunăstarea tuturor!

Sursa imagine: https://www.lenjerii-hotel.ro/

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj