Băcănia Boierească – o băcănie cu specialități care te trimit cu gândul în România Veche

Ți s-a întâmplat vreodată ca aroma unui aliment să-ți amintească de copilărie și de cele mai dragi clipe din viața ta? Este un sentiment cum nu se poate mai special, nu-i așa? Te face parcă să plutești pe aripile timpului, să rememorezi trecutul și să-ți lași sufletul să se vindece. Dar știai că poți avea parte de această senzație extraordinară ori de câte ori îți dorești cu ajutorul preparatelor Băcănia Boierească ce te trimit cu gândul la România Veche – o Românie cu respect față de tradiții, în care accentul se punea pe calitatea și nu pe cantitatea alimentelor?

Povestea magazinului Băcănia Boierească a început de la o mică fermă de văcuțe, situată undeva în apropierea Sucevei, departe de aglomerația urbană, dar și de stresul și poluarea care vin la pachet odată cu civilizația. Cu timpul, în acest paradis din mijlocul naturii, proprietarii băcăniei au început să crească treptat și purcei, oițe, curcani sau găini, toate în cele mai bune condiții de igienă, dar și cu o alimentație 100% naturală, lipsită de concentrate artificiale. De la această fermă provin și acum toate produsele alimentare de origine animală comercializate de Băcănia Boierească, motiv pentru care ori de câte ori revin, clienții se bucură de același gust unic și inconfundabil pe care îl aveau odată preparatele de la țară.

Ce este de fapt o băcănie?

Băcăniile sunt acele magazine cu un aer nobil, a căror atmosferă te faci să rememorezi clipe demult uitate sau să visezi la vremuri apuse în care superficialitatea nu întina puterea de creație a producătorilor de produse alimentare. Băcănia Boierească nu face excepție de la această regulă și este unul din acele magazine alimentare în care satisfacția clientului este principalul obiectiv al afacerii.

Ce produse se găsesc la Băcănia Boierească?

Cu preparate după rețete tradiționale străvechi, dar care ating cele mai înalte standarde de calitate, precum: cârnați tradiționali, patricieni, cabanos, ceafă și mușchiuleț de porc în crustă de ierburi aromate, mușchiuleț Montana, crenvurști savuroși de pui și vită, tobă, chișcă, lebăr și parizer, Băcănia Boierească se remarcă prin produsele sale culinare de top, ce te îmbie la masă și la desfătare doar când le privești.

Astfel, Băcănia Boierească este magazinul ideal din care să te aprovizionezi înainte de o masă festivă în preajma sărbătorilor de iarnă, sau un grătar îndestulător în mijlocul verii.

Iar pe lângă toate bunătățile enumerate mai sus, pentru că ai nevoie de mâncare sănătoasă și hrănitoare nu doar când vine vorba de produse din carne, ci și de alte alimente, Băcănia Boierească îți oferă o gamă variată de uleiuri, pâine de casă, dulciuri ca pe vremea bunicilor și o mulțime de alte produse excepționale, alternative de top la alimentele suprasaturate de chimicale, menite să-ți vindece trupul și să-ți încânte sufletul.

Te simți altfel când te hrănești cu mâncare de cea mai bună calitate, iar acest lucru se simte în interior, dar se vede și la exterior. În plus, ai o senzație de împlinire, satisfacție și mulțumire când știi că mănânci bine, iar alimentele pe care le consumi provin din surse sigure, de la producători pentru care calitatea și reputația înseamnă absolut totul!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: