Se încarcă...
Aromazen Pentru Atunci Când Vrei Să Mănânci Sănătos

AromaZen – Pentru atunci când vrei să mănânci bine și sănătos

Zen este un concept japonez bazat pe ideea de calm și pace interioară, ce-și are rădăcinile în credințele Zen, a budismului Mahayana, una din cele mai cunoscute forme de budism din lume. Să fii Zen înseamnă să fii împăcat cu tine și cu tot ceea ce te înconjoară. Această stare extraordinară se poate atinge prin meditație profundă, dar și prin adoptarea unui stil de viață armonios. Pe ideea de armonie și satisfacție totală se bazează și preparatele AromaZen.

Este greu să atingi o stare de echilibru emoțional aproape perfect în contextul societății actuale, în care totul trebuie să fie făcut pe fugă și nimeni nu are răbdare pentru mai mult de 3 secunde, așa cum ne-au “educat” că trebuie să se întîmple lucrurile rețelele sociale. În ziua de astăzi a devenit dificil chiar și să te ocupi de propria alimentație, dar, din fericire, există AromaZen, care are grijă de felul cum te hrănești încă din anul 2015.

Valorile AromaZen 

Când vine vorba de AromaZen, totul pornește de la pasiune. Mâncărurile desăvârșite AromaZen sunt create cu pasiune și cu același zel a fost aleasă și echipa de bucătari care să le prepare. Bucatele sunt mai gustoase atunci când sunt preparate cu drag și de aceea, pasiunea nu lipsește ca ingredient din nicio rețetă AromaZen.

Pasiunii nesfârșite i se mai adaugă o doză generoasă de integritate, ore în șir de învățare și câteva kilograme de perfecționism. Specialiștii AromaZen consideră că dacă un preparat mai poate fi îmbunătățit, atunci el nu merită să iasă din bucătărie și astfel au reușit să-și desăvârșească tehnica și să se bucure de succesul pe care îl au în ziua de azi.

Două abonamente AromaZen special create pentru tine

Abonament Business Lunch

Ești prea ocupat la birou? Nu ai timp să gătești acasă pentru serviciu, dar vrei să mănânci preparate sănătoase și gustoase? În Abonamentul Business Lunch ai parte de mâncăruri pe placul tău, cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, sățioase, pline de nutrienți și bineînțeles, cu o aromă desăvârșit.

Abonament de Slăbit

Tot AromaZen este soluția ideală și atunci când vrei să slăbești sănătos. Abonamentul de Slăbit conține mesele pentru o zi întreagă, meniuri alcătuite după stilul de alimentație Montignac și revizuite de nutriționiștii AromaZen. Cu aceste meniuri, majoritatea clienților AromaZen reușesc să slăbească între 1 și 5 kg pe săptămână, o performanță extraordinară luând în calcul dieta deloc solicitantă și foarte satisfăcătoare pentru trup și suflet.

Planurile AromaZen pentru viitorul apropiat

Cu toate că este un concept pacifist, Zen nu se referă la stagnare, ci la o evoluție treptată, practicanții tinzând mereu spre perfecțiune. De aceea nici producătorii AromaZen nu se mulțumesc cu puțin, ci își propun ca pentru din acest an să ajungă în magazinele ieșene cu produse sănătoase, de marcă proprie.

Din selecta gamă AromaZen vor face parte: 

  • burgeri vegetali cu quinoa, cu pâine făcută în casă după o rețetă proprie, cu turmeric și mix de semințe și avocado din plin; 
  • burgeri savuroși cu carne de vită, cu guacamole din avocado și cu hummus din năut și sfeclă.

Pe platforma noastră, FabricatinRO, sunt înscriși mai mulți producători de pâine cu maia si te invitam sa le cunosti povestea.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: