Se încarcă...
Acasa La Panciu Gasim De Toate

Acasă la Panciu găsim de toate

Deunăzi v-am vorbit despre CASA PANCIU și despre podgoria pe care o deține în inima Vrancei – la Odobești. Dar nu v-am spus că această firmă are și alte ramuri – sub marca „Ana are” găsim fructe, struguri, sucuri, oțeturi și dulceață. Ca să fim mai preciși, CASA PANCIU este un producător care este bun prieten cu roadele naturii, care le îngrijește și le valorifică pentru oamenii ce preferă produsele românești naturale.

Pe lângă vinuri de cea mai bună calitate, care se găsesc pe tot teritoriul țării, CASA PANCIU se ocupă și cu pomicultura. Pe terenurile lor găsim meri, cireși, peri, iar roadele acestora le găsiți sub numele „Ana are” în supermarketuri și hipermarketuri – Auchan, Cora, Real, Penny, Carrefour si Metro. Așadar sunt prezenți în multe dintre magazinele în care noi ne facem cumpărături, dar poate nu știam cu toții că acestea sunt produse românești, care cresc pe pământul Vrancei și ne îndulcesc nouă pauzele dintre mese.

Ce produse ne oferă Casa Panciu?

Merele sunt dintre cele mai diverse soiuri – Elstar Elshof, Golden Delicios Reinders, Ionagold, Idared, Braeburn, Fuji si Granny Smith. Astfel că nu vă veți simți nevoiți să căutați la alte firme ceea ce nu găsiți la Ana, pentru că „Ana are” de toate. Vă puteți găsi și în fața a două soiuri de cireșe – Kordia și Regina, fructe ce vă îndulcesc după amiezele de vară, sau pot fi savurate și iarna – atunci când gospodinele își deschid borcanele cu compoturi. Acestea două sunt completate de pere – Conference, Abate Fetel, Doyenne du Comice. Niciodată nu o să puteți confunda gustul perelor și culoarea gălbuie ce vi le oferă Ana, cu altele pe care le găsiți din export. Strugurii, cum bine știți deja, sunt folosiți pentru a stoarce din ei licoarea ce ne completează serile speciale.

Hala ultramodernă în care toate fructele se procesează are 11 celule, cu o capacitate de depozitare de 1.500 tone. Atât o parte din mere, cât și o parte din struguri sunt folosiți la ceea ce aceeași CASA PANCIU vă oferă sub formă de oțet. Faptul că nicio unitate dintre mere sau struguri nu se pierde denotă respectul pentru munca oamenilor, dar și pentru bogățiile pe care solul luptă să ni le dea anual. Dar nici cireșele nu se pierd, ci se includ în rețete știute doar de Ana, care fabrică în fiecare an dulceață – cireșele sunt completate de vișine și nuci verzi. Un lucru important, despre care poate că nu știați, dulceața Anei nu conține zahăr, acesta fiind înlocuit de suc de mere. Dacă nu este aceasta numită eficiență, prin folosirea tuturor resurselor într-un mod creativ și inovativ, atunci nu știm ce este!

Sucuri 100% naturale de la Casa Panciu

Dacă nu v-am convins de posibilitatea de a putea face tot ce îți dorești în livada ta, pe pământul tău, atunci vă spunem că „Ana (mai) are” și sucuri 100% naturale. Așadar, absolut nimic nu se pierde! Nu veți găsi absolut nicio picătură de conservant, și nici nu este distilat cu apă. În multe dintre sucurile pe care cu toții le consumăm, sperând că sunt naturale, veți găsi o foarte mare cantitate de apă (pe care dacă vreți v-o puteți procura și singuri, eventual la prețuri mai mici decât un suc). Dar „Ana are” pentru voi doar suc pasteurizat la temperatura de 82°C.

Atât merele, căt și celelalte fructe sunt sortate cu grijă de către muncitori, astfel puteți fi siguri că pe masa voastră ajung doar produse de calitate. Pe lângă aceasta, siguranța consumului se bazează și pe examenele fizico-chimice, microbiologice, care demonstrează calitatea superioară a produsului, astfel că și copii pot consuma în siguranță produsele CASEI PANCIU.

Învestiți în produse românești de calitate!

Sperăm că și voi sunteți vânători ai calității și ai produselor românești, iar dacă v-am convins, vă puteți procura produsele CASEI PANCIU sub marca „Ana are” accesând link-ul https://www.casapanciu.ro/vinuri-magazin/. Dacă românii nu sunt primii care susțin economia românească, atunci de ce ar avea motiv ceilalți să investească în noi?! Haideți să promovăm și să susținem împreună economia românească!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: