Categorie: Bauturi racoritoare

Îți este poftă de ceva bun de băut? O băutură care să te răcorească? Sau una care să-ți ofere instant un boost de energie și care să te pună pe picioare cât ai zice pește? Atunci ai ajuns exact unde trebuie pentru că în această categorie de pe blogul nostru îți prezentăm o mulțime de producători români foarte talentați și creativi când vine vorba de băuturi.

Ai încercat până acum siropurile din Eden? Chiar ai putea să juri că aceste licori sunt create în Rai mai ales atunci când torni câteva picături din ele într-un pahar plin cu apă rece ca gheața. Dar cafeaua Aroman’s? O cafea proaspăt prăjită, cu aromă de povești? Dar despre sucul Fangaro ai mai auzit vreodată până acum? Fangaro este un suc preparat exact ca pe vremuri, așa cum procedeau bunicii noștri când voiau să se răcorească cu ceva bun și nu aveau la îndemână decât ingrediente naturale, de prin gospodărie. Despre toate acestea, dar și multe alte băuturi care să-ți țină companie la muncă sau când te uți la un film bun ori savurezi un preparat culinar deosebit, te invităm să citești aici.

Românii se pricep de minune și la băuturi răcoritoare!

Există oare vreun lucru la care românii să nu se priceapă, mai ales atunci când vine vorba de mâncare sau băuturi? Cel puțin în privința băuturilor răcoritoare se pare că nu, deoarece, așa cum vei observa și dacă arunci o privire peste articolele din această categorie, chiar dacă nu sunt promovate așa cum merită, în țara noastră există o mulțime de producători de băuturi răcoritoare inedite, precum și branduri de înaltă calitate. Iar ca tu și alți pofticioși ca tine să le gâsească mai ușor, ne-am informat noi și am povestit despre ele pe larg în materialele din această categorie.

Ești curios să descoperi ceva ce nu ai mai încercat niciodată? Te așteptăm la lectură și cine știe, poate descoperi chiar noua ta băutură preferată!

dec. 09
Aroman’s. O poveste cu aromă de cafea

O cafea, cu gustul ei amar și culoarea misterioasă în care se ascund cele mai tainice…

mart. 14
FANGARO este sucul vostru natural si romanesc

Echipa [wpsm_button color=”green” size=”small”…

mai 14
Sara. O poveste -spumoasă- de munte

Cu sigurantă nu mai este necesar să povestim despre cât de apreciată este berea în…

mart. 31
Captain Bean decretează mobilizare la cafea

Încă de la primele ore ale dimineții, pe Ferdinand, în Cluj, plutește o…

mart. 28
Siropuri și dulcețuri românești cu iz de munte

Când culegătorii de fructe de pădure din zona montană a Mărișelului pornesc pe poteci…

mart. 18
Ce gust au apele minerale românești?

Astăzi echipa FabricatinRo a decis să vă vorbească despre un produs pe care ar…

feb. 25
Fares îți încălzește sufletul

Ceaiurile Fares sunt produse în România încă din anul 1929. În urmă cu opt decenii a…

ian. 13
Băuturi răcoritoare EUROPEAN DRINKS

Băuturile răcoritoare sunt la mare căutare chiar şi în sezonul rece! Ca să…