Se încarcă...

Cake Expert

Prăjituri, torturi și alte delicii excelente

Descriere

Ai visat vreodată cu ochii deschiși la eclere, tarte, croissante și alte produse de patiserie franțuzești?  

Te cuprinde uneori nostalgia după tradiționalele prăjituri românești cu unt, smântână, lapte și ouă proaspete din belșug?  

Sau când te gândești la dulciuri pur și simplu îți dorești un tort apetisant, mare, cu multă ciocolată, frișcă, fondat și marțipan?  

Indiferent de preferințe, toate așteptările ți se îndeplinesc la Cake Expert, o cofetărie din Iași unde găsești specialități pentru toate gusturile și toate ocaziile.

Torturi memorabile de la Cake Expert

Dacă ești din Iași, și îți dorești o prăjitură pe care s-o savurezi alături de cei dragi ca să marchezi un eveniment memorabil, atunci un Cake Expert tort este exact ceea ce cauți! 

Cake Expert este o cofetărie unde se pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor folosite pentru fiecare prăjitură și gustul acestora. 

Experții de la această cofetărie înțeleg mai bine ca oricine importanța gustului în viața noastră de zi cu zi și își doresc ca clienții lor, prin gustul fiecărui Cake Expert tort să se bucure mai mult de însemnătatea fiecărei clipe petrecute alături de cei dragi.

Indiferent dacă este vorba despre un tort pentru botez sau nuntă, un tort cu care să aniversezi trecerea anilor de la un eveniment pe care vrei să ți-l amintește cu plăcere mereu și mereu sau de o simplă prăjitură cu fructe pe care s-o savurezi la sfârșit de săptămână alături de familie, aici găsești câte ceva exact pe gustul tău.

Cofetarii Cake Expert s-au străduit ca niciun detaliu legat de prăjiturile lor să nu treacă cu vederea și să obțină astfel adevărate delicatese pline de savoare.

Pentru atunci când vrei să pui pe masă ceva deosebit și să-i surprinzi pe cei dragi cu gusturi alese, îți recomandăm de la această cofetărie un tort cu ciocolată, o șarlotă cu vanilie sau un tort mixt pentru că merită să te bucuri în mod egal de ambele arome.

Adresa

Calea Chisinaului nr. 29, corp C4 Iasi

Contact

   • Dascalescu Andrada Sorina Atnana
    26 iunie 2021 at 12:09 PM

    Ne place sa ne îndulcim la orice eveniment cu torturile Cake Expert. De la zile de naștere, la sărbători, la mine te speciale și memorabile de neuitat, la zile când doar vrem sa savuram ceva delicios și cu gust divin. Orice moment este ideal pentru a savura minunatele torturi Cake Expert.

   • Gherghel Madalina
    26 iunie 2021 at 5:17 PM

    Cele mai bune torturi le gasim la Cake Expert. Sunt nelipsite la zilele de nastere, dar si atunci cand dorim un rasfat, langa o cafea merg de exceptie. Gusturi variate de care nu te plictisesti niciodata.

   • Corbu Elena Daniela
    27 iunie 2021 at 10:54 AM

    Torturile sunt extraordinar de bune, ca si prajiturile. Recomand cu drag. De obicei le consum la o zi de nastere, dar cumpar daca am si alte evenimente deosebite in familie. Pe 1iulie fata mea implineste 15ani asa că am un motiv special sa cumpar tortul de la Cake Expert.💖

   • Lăcrămioara Pricop
    27 iunie 2021 at 11:10 AM

    Cake Expert. Torturi super delicioase, prăjituri apetisante, o încântare pentru cei mici și mari !

   • Mariana Oancea
    27 iunie 2021 at 1:43 PM

    Torturile sunt delicioase. Le savuram cu drag la zilele de naștere din familie.

   • Mariana Oancea
    27 iunie 2021 at 1:49 PM

    Torturile sunt delicioase. Le savuram cu drag la zilele de naștere din familie.

   • Vlase (Andries) Cristina Elena
    27 iunie 2021 at 5:26 PM

    Torturile dar si prajiturile, in special eclerele, sunt delicioase. Evident, merg la orice ocaziei, chiar si atunci cand nu sarbatoresti ceva anume, ci pur si simplu ti-e pofta de ceva dulce. O prajitura de la Cake Expert iti va face intotdeauna ziua mai frumoasa. Cel mai memorabil moment cand am savurat un tort Cake Expert a fost ziua cand m-am intors de la maternitate cu bebelusa mea. O zi pe care nu o voi uita niciodata si pe care am sarbatorit-o asa cum se cuvine.

   • Ciobanu Andreea
    27 iunie 2021 at 8:39 PM

    The Best

   • Dumitru Cristina Alexandra
    28 iunie 2021 at 10:24 AM

    Ne place sa savuram torturile Cake Expert la zile de naștere a familiei dar și de zi cu zi.

   • Andreea Puscasu
    28 iunie 2021 at 2:22 PM

    Torturile de la cake expert le mancam la aniversari, dar de fiecare data cand trecem pe langa insulita lor cu prajituri nu plecam fara sa ne indulcim cu ceva si acolo

   • Daniela Dodoi
    28 iunie 2021 at 8:40 PM

    Torturi delicioase,gustoase si apetisante le găsești la Cake Expert unde calitatea produselor primează.Sunt mereu surprinsa plăcut de imaginea lor si recomand cu drag.Seriozitate.Profesionalism.Incredere

   • Tanasa Andreea
    30 iunie 2021 at 3:54 AM

    Prefer torturile Cake expert la orice aniversare! Delicioase

   • JESCU MARIA DANIELA
    30 iunie 2021 at 12:17 PM

    La zilele de nastere si onomastice

   • Manolache Ana Irina
    30 iunie 2021 at 1:16 PM

    Prăjiturile Cake Expert sunt potrivite la orice petrecere , dar și în orice moment al zilei!

   • Mihaela Iacob
    30 iunie 2021 at 4:18 PM

    Care Expert este potrivit oricărui eveniment special fie zi de naștere eveniment important sau pur și simplu surprize celor dragi 😚

   • Cercel Ana Maria
    30 iunie 2021 at 11:01 PM

    Torturi super delicioase🤩ne indulcim la zile de nastere si alte evenimente in familie🥳🥳😘😍😍

   Add a review