Se încarcă...

Pachet 9 sucuri naturale

Pachetul de 9 sucuri naturale poate fi o opțiune excelentă pentru a vă menține hidratat și a vă oferi un aport important de vitamine și minerale esențiale. Acestea sunt sucuri obținute din fructe proaspete, fără adaos de conservanți, zahăr sau arome artificiale.

Sucurile aRoma sunt produse naturale românești. Acestea sunt obținute printr-o singură presare la rece a fructelor și legumelor atent selecționate.

Sucurile noastre NU conțin: adaos de apă, zahăr, îndulcitori, arome, conservanți sau coloranți;

Produse obținute într-o unitate cu sistem de calitate certificat.

Acest pachet de sucuri naturale beneficiază de TRANSPORT GRATUIT

179 lei

Descriere

Pachetul de 9 sucuri naturale aRoma conține:
✅ 1 cutie suc natural de mere 3L
✅ 1 cutie suc natural de mere și soc 3L
✅ 1 cutie suc natural de mere și pere 3L
✅ 1 cutie suc natural de mere și vișine 3L
✅ 1 cutie suc natural de mere și mentă 3L
✅ 1 cutie suc natural de mere și piersici 3L
✅ 1 cutie suc natural de mere și zmeură 3L
✅ 1 cutie suc natural de mere și sfeclă roșie 3L
✅ 1 cutie suc natural de mere și coacăze negre 3L

Suc natural de mere 3L
Sucul natural de mere și-a câștigat popularitatea atât datorită gustului său dulce-acrișor, cât și datorită calităților sale nutriționale. Este bogat în vitamine, minerale, antioxidanți, fibre solubile și pectine. Sucul de mere este depurativ, laxativ, antiseptic, tonic pentru muschi și nervi, antireumatic și relaxant hepatic.
Conține: 100% suc natural de mere cu pulpă.

Suc natural de mere și mentă 3L
Planta de mentă conține un antioxidant cunoscut sub numele de acid rozmarinic, care a fost studiat pentru eficacitatea sa în ameliorarea simptomelor alergiilor sezoniere. Datorită proprietăților sale antiinflamatorii, acidul rozmarinic s-a dovedit a fi un tratament promițător.
Conține: 99% suc natural de mere cu pulpă, 1% extract natural de mentă.

Suc natural de mere și zmeură 3L
Zmeura are o mulțime de beneficii pentru sănătate, fiind o sursă bogată de vitamine, minerale și nutrienți de preț. Conținutul ridicat de potasiu al zmeurei ajută la reglarea pulsului, dar și a tensiunii arteriale. Zmeura este bogată în minerale precum manganul, cuprul și fierul, care contribuie la formarea celulelor roșii din sânge. Zmeura este bogată în vitamina C, care întărește sistemul imunitar și previne infectiile. Fenolii și antocianina sunt compușii care fortifică sistemul imunitar și previn îmbătrânirea prematură.
Conține: 90% suc natural de mere cu pulpă, 10% suc natural de zmeură.

Suc natural de mere și piersici 3L
Pe lângă faptul că sunt niște fructe extrem de gustoase și de zemoase și au un parfum îmbietor, piersicile, denumite și fructele longevității, au beneficii uimitoare pentru sănătate. Bogate în potasiu și sărace în sodiu, piersicile ajută la ținerea sub control a tensiunii arteriale.
Conține: 80% suc natural de mere cu pulpă, 20% piure de piersici.

Suc natural de mere și coacăze negre 3L
Coacăzele negre sunt culese în lunile iulie-august, iar sucul obținut din presarea lor se pasteurizează și se ambalează în pungi speciale fiind folosit ulterior la producerea sucului de mere și coacăze negre.
Prin asocierea dintre mere și coacăze negre am obținut un suc dulce-acrișor iubit deopotrivă de copii și de adulți.
Conține: 90% suc natural de mere cu pulpă, 10% suc natural de coacăze negre.

Suc natural de mere și soc 3L
Florile de soc conțin uleiuri volatile, compuși aminici, glicozizi, substanțe glucidice, tanini, saponine. Preparatele din flori de soc au acțiune sudorifică, diuretică, emolientă, antireumatică antinevralgică și stimulează rezistența organismului. Florile de soc sunt utilizate în bronșite, faringite, gripă, gută, reumatism, infecții urinare.
Conține: 99% suc natural de mere cu pulpă, 1% extract natural de soc.

Suc natural de mere și sfeclă roșie 3L
Sfecla roșie se recoltează în lunile septembrie-octombrie și este considerată a fi una dintre cele mai benefice legume pentru organism. Aceasta reprezintă o sursă excelentă de antioxidanți, vitamine (A, B1, B2, B6, C), minerale (sodiu, calciu, sulf, cupru, fier, iod, potasiu). Sucul natural de mere și sfeclă roșie ne este de ajutor în nenumărate probleme de sănătate, inclusiv pentru detoxifierea ficatului și reglarea tensiunii. Sfecla rosie stimulează sistemul imunitar, mărind producția de noi globule roșii. Pigmentul care dă sucului de mere și sfeclă roșie acea culoare intensă mov-roșiatică este un agent anticancerigen foarte puternic.
Conține: 85% suc natural de mere cu pulpă, 15% suc natural de sfeclă roșie cu pulpă.

Suc natural de mere și pere 3L
Perele sunt extrem de sănătoase, având un conținut ridicat de fibre, vitamine, precum și antioxidanți de preț care protejează organismul, întărind sistemul imunitar. Datorită conţinutului valoros de magneziu, potasiu şi vitamina K, elemente nutritive indispensabile pentru asimilarea calciului, perele au un rol deloc de neglijat în sănătatea oaselor. Datorită indicelui glicemic scăzut şi capacităţii de a regla nivelul glucozei din sânge, sucul natural de mere și pere este recomandat spre consum diabeticilor, dar şi persoanelor care doresc să elimine senzația de foame şi care au nevoie de energie la birou.
Conține: 80% suc natural de mere cu pulpă, 20% piure de pere, antioxidant.

Suc natural de mere și vișine 3L
Vișinele sunt culese în lunile iunie-iulie și sunt bogate în acizi, pectine, proteine, tanini, potasiu, fier, fosfor, calciu, magneziu şi vitamina A, vitamana B1, B2, B3, B6, B9, vitamina C, vitamina E, vitamina K. Sucul natural de mere și vișine este plin de antioxidanți, care îmbunătățesc circulația sângelui și contribuie la echilibrarea sistemului nervos. Spre deosebire de cirese, visinele contin mai putin zahar. Sunt recomandate în curele de slăbire și datorită potasiului care te ajută să arzi mai repede caloriile și îți oferă energia optimă pentru buna funcționare a organismului. 100 de grame de visine conțin numai 60 de calorii.
Conține: 85% suc natural de mere cu pulpă, 15% suc natural de vișine.

Sucurile noastre NU conțin: adaos de apă, zahăr, îndulcitori, arome, conservanți sau coloranți;

Condiții depozitare: temperatura mediului ambiant

Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricației și 30 zile de la data desigilării

Important: a se agita inainte de consum.