Descriere
Mici ZIMBRIA , obținuți din carne de vită Black Angus și porc Mangaliță, cu condimente naturale: sare, piper negru, boia iute, boia dulce, usturoi, cimbru și ienibahar. O rețetă tradițională cu farmec de Zimbria, o specialitate pe care trebuie să o încerci neapărat.
Nelipsiți de la grătarul din weekend, de 1 Mai sau de la alt eveniment – cu un foc mocnit și companie bună ai un grătar pe cinste. Se prăjesc la foc iute, se întoarce fiecare mititel de trei ori, și se servesc, așa cum ne-am obișnuit, alături de chifle proaspete și muștar.
Nu au adaos de proteină vegetală, coloranți sau potențiatori de aromă. Îi găsești la noi mereu proaspeți și savuroși.
*Rețetă proprie ZIMBRIA*
Sugestii de preparare: la grătar | în tigaie
Ingrediente: carne vită Black Angus | porc Mangaliță | condimente naturale | sare | piper negru | boia iute | boia dulce | usturoi | cimbru | ienibahar.
Comandă minimă: 1 KG