Se încarcă...

Materiale promotionale

Fabricatinro Promo

Ești producător român? Oferi servicii sau produse de înaltă calitate? Vrei ca ceea ce vinzi pe piață să fie mai ușor de recunoscut și identificat ca produs 100% românesc? Atunci folosește materialele promoționale FabricatinRO pe care ți le-am pregătit!

Pentru toți membrii comunității noastre, dar și pentru cei care se identifică cu valorile românești și le promovează, am pregătit un logo cu totul și cu totul special.

Am gândit această emblemă ca fiind chintensența spiritului românesc, un logo care combină elemente tradiționale și moderne din cultura românească, astfel încât să se potrivească oricărui producător român indiferent de specificul activității sale.

În crearea aceste imagini, ne-am gând la fiecare detaliu, fără să lăsăm nimic la voia întâmplării.

Avem în primul rând culorile drapelului românesc: roșu, galben și albastru, care strălucesc puternic pe orice fundal și atrag imediat atenția privitorului, făcându-l conștient că ceea ce admiră este pur românesc.

Se poate observa apoi modelul trifoi, al ferestrei trilobat, element des folosit în arhitectura bosericească românească, dar și de către boierii de odinioară pentru locuințele lor. Este un model care trezește nostalgie și te face să reflectezi la tradițiile strămoșești, dar și la modul în care multe din ele s-au păstrat și se respectă și azi în România, pentru frumusețea și sfințenia lor.

Și în final, mai putem vorbi despre ideea de unire. Elementele logo-ului FabricatinRO înfățișează de fapt persoane, desenate într-un mod stilizat, ținându-se de mână și dansând unele cu altele, fiecare purtând toate cele trei culori ale drapelului românesc, ca semn de egalitate în diversitate, indiferent de regiunea geografică de unde aparține fiecare.

Dacă și tu, prin serviciile și produsele tale promovezi aceleași valori, folosește materialele noastre în format digital pentru a le da o identitate românească.

“Hai să dăm mână cu mână / Cei cu inima română” și să le dăm tuturor de veste că toate creațiile noastre sunt FabricatinRO!

Cover Linked In 1536 X 630 Px