fbpx

Magiunul de prune Topoloveni

Nu știi ce magiun să alegi pentru un mic dejun sănatos și bogat în calorii? Îți spunem noi…

Magiunul Topoloveni este cel mai  apreciat produs din Muntenia, fiind un produs bio 100%. Magiunul se face doar din prune românești care nu sunt tratate chimic, în cazane cu pereți dubli, la o temperatura controlată timp de 14 ore după o rețetă tradițională veche de un veac.

Magiunul de prune  se poate consuma la micul dejun pe biscuiți, paine prajită, în combinație cu iaurt, fulgi de cereale sau înghețată și poate fi inclus în alimentația celor mici dupa varstă de 6 luni.

Magiunul de prune Topoloveni este certificat de către Institutul de Cercetări Alimentare drept aliment funcțional, care consumat în mod curent contribuie la menținerea stării optime de sănătate, prin aportul de macroelemente, microelemente, macronutrienți, micronutrienți (fitonutrienți, în special antioxidanți, vitamine, fibre alimetare).

De ce să alegem magiunul de prune topoloveni?

1. Pentru că are zahăr natural din prune;
2. Pentru că este foarte bogat în antioxidanţi;
3. Pentru că este bogat în fibre care stimulează digestia;
4. Pentru că aduce un aport însemnat de potasiu, magneziu, fier, calciu, bor şi seleniu, protejând sistemul nervos şi muscular;
5. Pentru că facilitează absorbţia calciului, a magneziului şi a vitaminei D, menţinându-ne oasele sănătoase;
6. Pentru că întăreşte sistemului imunitar;
7. Pentru că ne energizează şi ajută la detoxifierea organismului.

Magiunul de prune Topoloveni este un produs bioRo.

[wpsm_googlemap title=”Locatie Magiun prune Topoloveni” location=”56 Strada Maximilian Popovici, Topoloveni” zoom=”7″ height=”250px”]

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.