Lotion Stick

𝑳𝒐𝒕𝒊𝒐𝒏 𝒔𝒕𝒊𝒄𝒌 – este un produs creat pentru confortul tău – o lotiune de corp sub forma de stick, care are grijă să hidrateze pielea. 🌼
🧴 Uleiul de jojoba din combinația produsului este recomandat pentru tenul mix sau gras, iar uleiul de argan ajută celulele să se regenereze.
🧴 Uleiul de caise are o textură ușoară, iar în momentul în care este aplicat pe piele se absoarbe rapid, fără să fie uleios.
🧴 Uleiul de avocado constituie un foarte bun emolient pentru pielea foarte uscată. De asemenea, este benefic și pentru a repara pielea crăpată.

35 lei

Descriere

Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru, dar și unul dintre cele mai vulnerable. Pielea are o putere mare de absorbție a toxinelor. Aceste toxine sunt extrem de periculoase pentru organismul nostru și ne pot afecta pe termen lung. Pe de altă parte, utilizarea unui produs artificial din comerț, chiar și special creat pentru eliminarea toxinelor din piele poate avea efecte secundarepe termen lung precum: iritații, roșeață sau chiar și deshidratare.

În comparație cu acestea, săpunurile si cosmeticele handmade, fabricate exclusiv din ingrediente naturale, la fel ca și cosmaticele naturale, contribuie vizibil la îmbuntățirea aspectului pielii și a modului în care aceasta se simte.

Cosmeticele Happy Bubbles, potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți sunt fabricate din ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate și așa cum le spune și numele, îți fac pielea să se simtă fericită.

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
Parfum

La vie est belle, Bubblegum, Raspberry Vanilla