fbpx
Home  /  Push Design

Push Design

PushDesign este un brand ce s-a nascut in 2011, si insumeaza o varietate colorata de produse handcrafted, nascute din idei originale si indraznete, si bineinteles lucrate cu drag!

PushDesign este un brand ce s-a nascut in 2011, si insumeaza o varietate colorata de produse handcrafted, nascute din idei originale si indraznete, si bineinteles lucrate cu drag!

❤ Push Design = Marcel Puscasu + Denisa Puscasu ❤

O familie altfel!

Ne place sa remodelam fiecare produs in parte pe care il realizam , sa il reinvetam sau mai bine spus sa il facem UNIC. Nu ne place sa lucram in serie, poate de aceea la fiecare aparitie publica la standul nostru veti gasi produse noi. ''Custom'' este unul din cuvintele care ne mai caracterizeaza, probabil de aceea suntem atat de cautati de clientii nostrii ; le indeplinim visele in materie de cadouri pentru persoanele dragi lor.

Din atelierul nostru isi iau zborul spre voi :

  • PaperArt : jurnale , albume foto , agende , semne de carte , felicitari
  • Bijuterii : cercei , bratari , brose , pandante
  • Accesorii : butoni , cravate , papioane , curele , brelocuri , portofele , portmonee , portcarduri , genti
  • de'a'le casei : suporturi pentru pahare , magneti , ceasuri , tablouri lucrate in diferite tehnici
  • nunta & botez : cutiute pentru inele de logodna sau verighete ,  invitatii , marturii , meniuri , numere mese , plicuri bani samd
  • Craciun & Martisor

Asadar va invitam sa ne descoperiti pe noi, sa faceti cunostinta cu produsele noastre si sa daruim cadouri unice impreuna!

🍀🌸 Atelierul de primăvară a început vesel colorat 🌸🍀Vă așteptăm cu drag în perioada 23 februarie - 3 martie în Palas Iasi în fața magazinului Zara 🎨#PushDesign #madeinRO #AtelierulArtistuluiIasi #handrafted #madewithlove- magazin online - www.breslo.ro/PushDesign

Publicată de PushDesign art & crafts pe Sâmbătă, 23 februarie 2019

Sorry, the comment form is closed at this time.

0742.207.395 / 0752.651.398

Profile sociale

Ia legatura cu compania

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.