fbpx
Home  /  Sonimpex – Magiun din prune Topoloveni

Sonimpex – Magiun din prune Topoloveni

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunurile Topoloveni de prune, măr, struguri sau dovleac și toată gama Topoloveana de zacuște, bulion de roșii și dulcețuri are onoarea să fie Furnizor al Casei Regale a României.

Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat ‘Superior Taste Award’ de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate Bruxelles, premiat Great Taste Marea Britanie.

De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut certificări multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calității nutriționale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale cărui concluzii arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului curant”.

Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.

Dulceața Topoloveana este premiată pentru gust și calitate atât de către International Taste and Quality Institute — cu stele de aur, cât și de Monde Selection— cu medalii de argint și bronz.

Toată gama de produse reprezintă alimente funcționale, fiind 100% naturale, fără zahăr adăugat.

Magazine proprii

Bulevardul Carol I Nr. 57 Sector 2, Bucuresti

Telefon: 0722 638 756

Program

Luni- Vineri: 08:00-20:00

Sambata: 09:00-17:00

Duminica: INCHIS

Bulevardul C. A. Rosetti Nr. 26 Sector 2, Bucuresti

Telefon: 0724 218 789

Program: Luni – Vineri: 08:00 – 20:00

Sambata: 09:00 – 17:00

Duminica: INCHIS

Magiun din prune Topoloveni

Magiunul de prune Topoloveni- produs MONOINGREDIENT- realizat doar din prune proaspete românești, 100% natural, FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT * Poate fi consumat începand cu vârsta de 6 luni * Este permis și persoanelor bolnave de diabet, respectând indicațiile medicului curant, conform studiului clinic realizat la Institutul National de Diabet N.C. PaulescuDisponibil la preț de producător în magazinele proprii din BUCUREȘTI- BD CAROL I NR 57, STR C.A. ROSETTI NR 26 și la COMANDĂ ONLINE aici: http://www.magiun-sonimpex.ro/magazin-onlineNU CONFUNDAȚI! "bunătăți de Topoloveni" nu sunt produsele noastre!

Publicată de Magiun din prune Topoloveni pe Joi, 16 august 2018

Posteaza comentariu

Scrie o recenzie

Sonimpex – Magiun din prune Topoloveni

Strada Maximilian Popovici 56, Topoloveni 117195, România

Profile sociale

Ia legatura cu compania

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.