fbpx
Home  /  Five Continents Group – Produse lactate proaspete, branzeturi si cascaval

Five Continents Group – Produse lactate proaspete, branzeturi si cascaval

Five Continents Group Rachiti – Botosani aduce prospetimea si calitatea produselor lactate la standarde europene prin diversitatea gamei de produse fabricate, folosind o tehnologie de ultima generatie , in conformitate cu cele mai exigente cerinte din punct de vedere al sigurantei alimentare. „Facem totul cu dragoste pentru  a va oferi ce-i mai bun” nu este doar un slogan ci reprezinta conceptul nostru de zi cu zi.

Toate produsele fabricate de Five Continents Group sunt in conformitate cu standardele nationale de calitate aliniate celor europene. In fabricile noastre este implementat sistemul HACCP ISO 22:000, pentru controlul sigurantei alimentare. Pe langa echipamentele moderne pe care le detine, fabrica dispune si de un laborator de analiza performant, dotat cu aparatura moderna, deservit de un personal calificat, pentru a  asigura o inalta siguranta alimentara produselor fabricate.

Produsele sunt distribuite atat pe plan national, cat si la export, fiind cunoscute si apreciate de consumatori. De aceea, avem toate motivele sa ne mandrim cu produse de cea mai buna calitate si cu un cascaval autentic romanesc, traditional, realizat conform tuturor cerintelor europene.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Five Continents Group – Produse lactate proaspete, branzeturi si cascaval

DC65B, Răchiți 717310, România

Profile sociale

Ia legatura cu compania

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.