fbpx
Home  /  ELECTRA – producător de video interfoane și sisteme de control acces

ELECTRA – producător de video interfoane și sisteme de control acces

ELECTRA este o companie 100% romaneasca, specializata in proiectarea, dezvoltarea si productia de sisteme de interfonie, control acces si echipamente electronice, activand din anul 1991 atat in Romania, cat si pe pietele din strainatate.

Povestea ELECTRA incepe cu o idee: cum ar fi ca oricine sa poata beneficia de un plus de siguranta, cu eforturi minime? Cu acest scop in minte, pornim intr-o calatorie de 26 de ani in lumea tehnica a cercetarii, dezvoltarii si producerii de interfoane, pentru a gasi cele mai avansate si accesibile solutii pentru clientii nostri.

In tot acest timp, ELECTRA tine pasul cu inovatiile tehnologice si cu nevoile clientilor, lansand produse 100% fabricate in Romania, cu functiuni practice si moderne. Design-ul simplu si avangardist, precum si interfata prietenoasa a produselor, transforma interfoanele ELECTRA in adevarate gadget-uri pentru locuinte si birouri.

Experienta acumulata in tot acest timp, ne permite sa ne lansam si pe plan international, prin deschiderea unei reprezentante in Viena, Austria – ELECTRA Building Communications GmbH. Astfel, incepem dezvoltarea unei retele internationale de distribuitori, cu reprezentanti in tari precum Belgia, Marea Britanie, Polonia si Republica Moldova.

ELECTRA Touch Line - Video Door Phone Systems

ELECTRA Touch Line: timeless design & high range of functions . Discover the entire product line at http://bit.ly/ELECTRA-TouchLine!

Publicată de ELECTRA pe Miercuri, 10 aprilie 2019

Sorry, the comment form is closed at this time.

ELECTRA – producător de video interfoane și sisteme de control acces

Bulevardul Chimiei 8, Iași 707252, România

0232 214.370 | 0232 245.491

Profile sociale

Ia legatura cu compania

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.