fbpx
Home  /  GREIGE

GREIGE

Producator roman de textile de casa infiintat cu fonduri europene

GREIGE s-a nascut din dorinta de a crea o colectie proprie si din iubirea pentru design, calitate si culoare.

Prin accesarea de fonduri europene prin Submasura 6.2 PNDR, am inceput productia de textile de casa in 2017, la Balotesti, avand ca principal obiectiv crearea de produse premium.

GREIGE propune conceptul Mix & Match prin care setul de lenjerie poate fi format de fiecare, dupa propriul plac, prin combinatii de culori, imprimeuri si tesaturi diferite.

Alaturi de un design modern, punem foarte mare accent pe calitatea tesaturilor folosite pentru colectiile nostre. GREIGE foloseste doar bumbac 100% certificat Öko-tex Standard 100 prin care asigura faptul ca produsele sunt ecologice si nu contin substante daunatoare pielii.

Am selectat cu mare atentie furnizorii de tesaturi.  Furnizorii nostri au experienta pe piata de profil de peste 90 de ani si vand cu preponderenta pe pietele din Europa de Nord si de Vest.

100% BUMBAC PERCALE

Am ales bumbacul percale pentru calitate, finetea tesaturii si rezistenta acesteia in timp. Asternuturile din bumbac percale sunt perfecte pentru orice anotimp. Pentru colectia GREIGE folosim bumbac percale cu densitate a tesaturii de 180 si 200 fire/inch².

100% BUMBAC SATINAT

Pentru cei ce prefera lenjeriile cu aspect matasos, delicat la atingere si rezistent la sifonare GREIGE propune bumbacul satinat. Bumbacul satinat folosit in colectiile GREIGE are densitatea tesaturii de 300 fire/inch².

ECHIPA Echipa GREIGE colaboreza zi de zi cu pasiune si entuziasm pentru a crea si produce colectia proprie de textile de casa. Implicarea fiecaruia a facut ca acest brand sa se nasca si subliniaza importanta lucrului in echipa.

Pentru acele zile de duminică în care afară plouă și dorim să lenevim în pat cu persoana iubită, avem pentru voi cele mai sofisticate și de calitate lenjerii de pat.

Publicată de Greige pe Duminică, 12 august 2018

Sorry, the comment form is closed at this time.

Profile sociale

Ia legatura cu compania

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.