Se încarcă...

KIT VIDEO 7” extra · 4 Fire,negru incastrat 1 FAMILIE VKE.P1FR.T7S9.ELB04

Kitul video 7″ extra cu 4 fire, negru, încorporat, este o soluție excelentă pentru a asigura securitatea și confortul casei tale. Kitul video vine cu un monitor LCD color de 7 inci, cu o rezoluție de 800×480 pixeli și cu un panou tactil, ceea ce îl face ușor de utilizat și de instalat.

Sistemul este proiectat pentru a suporta o singură familie și include o cameră de exterior cu unghi larg de vizualizare de 110 grade și cu o rezoluție de 700 linii TV. Aceasta are o carcasă solidă și rezistentă, cu protecție IP55, ceea ce o face adecvată pentru utilizare în exterior, fiind rezistentă la ploaie, vânt și alte condiții meteorologice extreme.

KIT VIDEO 7” extra · 4 Fire 1 FAMILIE, 315 x 165 x 165 mm 1 x Panou video încastrat pentru 1 Familie 1 x Terminal video 7” EXTRA 1 x Unitate centrală video/ 1 ieșire 5 x Tag RFID Culoare: NEGRU

1,491 lei

Vandut de : ESI SKU 19392 Categories , Tag

Descriere

Kitul video include și o unitate interioară pentru monitorizarea vizuală a camerei de exterior, care poate fi instalată în interiorul casei tale. Unitatea interioară are o tastatură cu butoane tactile, ceea ce îl face ușor de utilizat și de programat, și poate fi conectată la alte dispozitive de securitate sau la un sistem de alarmă.

Pe lângă toate acestea, kitul video 7″ extra cu 4 fire, negru, încorporat, vine cu cabluri și conectoare, care fac instalarea sa o operațiune simplă și rapidă. În plus, sistemul suportă conexiunea cu o gamă largă de dispozitive de securitate, cum ar fi camere suplimentare, interfoane și altele.

În concluzie, kitul video 7″ extra cu 4 fire, negru, încorporat, este o soluție excelentă pentru asigurarea securității și confortului casei tale. Acesta vine cu o cameră de exterior rezistentă la condiții meteorologice extreme și cu o unitate interioară pentru monitorizarea vizuală a acesteia. Cu un monitor LCD color de 7 inci, cu o rezoluție de 800×480 pixeli și cu un panou tactil, acest kit video este ușor de utilizat și de instalat, iar cablurile și conectoarele incluse fac instalarea sa rapidă și simplă.