Se încarcă...

KIT VIDEO 3.5” smart+ · 4 Fire,negru incastrat 1 FAMILIE VKM.P1FR.T3S4.ELB04

KIT VIDEO 3.5” smart+ · 4 Fire 1 FAMILIE, 315 x 165 x 165 mm 1 x Panou video încastrat pentru 1 Familie 1 x Terminal video3.5” 1 x Unitate centrală video/ 1 ieșire 5 x Tag RFID Culoare: NEGRU

1,225 lei

Vandut de : ESI SKU 19404 Categories , Tag

Descriere

KIT VIDEO 3.5 “smart + este un sistem de interfonie video de înaltă calitate, care este conceput pentru a fi utilizat în locuințe sau clădiri cu mai multe apartamente. Kit-ul include un panou video încastrat pentru o familie, un terminal video de 3,5 inci, o unitate centrală video cu o ieșire și cinci tag-uri RFID.

Panoul video de la intrare poate fi montat în peretele de la intrare, permițând vizualizarea și comunicarea cu vizitatorii de la intrare prin intermediul ecranului de 3,5 inci și a microfonului și difuzorului încorporate. Unitatea centrală video poate fi amplasată în interiorul locuinței și este utilizată pentru a controla panoul video și pentru a gestiona setările sistemului.

Kit-ul video interfonic KIT VIDEO 3.5 “smart +” este ușor de instalat și de utilizat, oferind o experiență de utilizare intuitivă și convenabilă pentru toți utilizatorii. Acest sistem de interfonie video este o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție de securitate și comunicare pentru casa sau apartamentul lor.