Se încarcă...

Jucarie marul viermanos bumbutoys, din lemn

97 lei

Vandut de : Bumbutoys Category

Descriere

Stiati ca formele simple, naturale, precum si culorile calde stimuleaza imaginatia si vointa copilului, oferindu-i nenumarate posibilitati de joaca? Copiii mici, vor fi fascinati sa vada cum viermele va intra in mar printr-o parte si va iesi prin alta. Va intelege& ;concepte si va dezvolta coordonarea mana-ochi.
Contribuie la educatia timpurie
Jucandu-se cu acest Mar Viermanos din lemn de la BumbuToys, copiii mici pot dezvolta abilitati motorii fine si memoria. Pot invata sa numere si sa faca comparatii. Iar intrucat viermele este arcuit, acesta trebuie potrivit pentru a putea intra, dezvoltand dexteritatea celor mici.Contribuie la intelegerea unor concepte
Copiii mai mari invata sa potriveasca formele intrucat miezul marului are o pozitie foarte exacta in care poate intra. Dezvolta dexteritatea incercand sa introduca viermele in canalele si invata conceptul de “stricat” astfle incat sa inteleaga ca nu totul este perfect, chiar daca la exterior arata bine.
Este o jucarie din lemn facuta manual (fabricata in Romania din lemn de artar), colorata cu vopsele 100% NON-toxice.Marul Viermanos consta din 3 elemente: coaja, miez si viermeDimensiunea jucăriei este de 11 х 12 x 3 cmJucaria se poate folosi in activitati Montessori si Waldorf.