Se încarcă...

OVVA Iași - Cosmetice Naturale

Cosmetice Naturale

Descriere

OVVA Iași - am început cu uleiuri presate la rece și continuăm cu produse cosmetice naturale.

 

Pentru început  am definitivat și acreditat o cremă pe bază de ulei de cânepă ozonat (produs nou pe piața românească). Suntem probabil al 2-lea producător român care folosește această tehnologie pentru realizarea de produse cosmetice.

 

Crema Hemp-Ozon Skin Protect este o cremă fără conservanți sau aditivi cosmetici, al cărei ingredient principal este uleiul de cânepă ozonat. Procesul de ozonare este unul de lungă durată și are ca scop înmagazinarea ozonului în structura uleiului. Practic, uleiul de cânepă devine un "cărăuș" care va elibera oxigenul activat doar în contact cu pielea.

 

Ultilizarea extractelor ozonate este foarte variată și include: tratamentul diverselor afecțiuni ale pielii (eczeme, acnee, psoriazis), răni (mușcături și înțepături de insecte, tăieturi, arsuri, ulcerații ale picioarelor, răni de pat) precum si tratamentul infecțiilor bacteriene, virale și fungice, (gingivite, herpès și "athletes foot").

Uleiul de cânepă ozonat grăbește procesul de vindecare post-operator prin îmbunătățirea fluxului sanguin, reducerea inflamației, prevenirea infecției prin sterilizarea plăgii și reducerea durerii.

Produs Notificat pe portalul Comunității Europene - 100% natural.

 

Săpunuri naturale obținute "La Rece" – in curand

Toată gama de săpunuri este obținută prin metoda "La Rece", în urma unui proces de saponificare care are loc la temperaturi mai mici de 40°C. Datorită acestui buget termic redus, timpul de maturare este de 6-8 săptămâni. În acest fel impactul asupra ingredientelor active din uleiurile folosite este minim.

Compoziția lor este atent definită în funcție de specificul lor și NU include: Uleiul de Palmier, Baze de Săpun sau Agenti de Parfumare Artificiali.

 

Fiind un producător de ulei de cânepă ne permitem luxul de a folosi acest ulei hrănitor din belsug!

Produse în curs de notificare - 100% natural

Adresa

Comuna Bălțați, Iași

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review