Se încarcă...
Gama De Sapunuri Cheia1

Săpunul Cheia – tradiție românească

Înființat în anul 1886, săpunul Cheia era o emblemă a calității incredibile încă de la bun început. Trecând prin multe tranziții, această afacere a fost adaptată zilelor moderne cu o varietate fenomenală de produse pentru spălarea părului, corpului, mâinilor, covoarelor, rufelor, dar chiar și în cele pentru bărbierit.

Conceptul este pe de o parte nostalgic, iar pe de altă parte este o garanție a calității superioare. În continuare vom descrie ce fel de produse se vând la Săpunul Cheia. Această varietate ne-a încurajat, și la fel vă încurajăm și pe voi să credeți că românii fac o diferență în orice domeniu.

Linia de produse pentru copii

La Cheia pentru bebe găsim detergent de rufe pentru bebe, unt pentru bebe cu mușețel, săpun pentru bebe. Normal, aceste denumiri încă nu ar descrie cum sunt produsele, dar iată un exemplu. Detergentul de rufe pentru bebe, disponibil în pachet de 900 de grame, respectiv 90 de grame, are o aplicație universală, fără paraben, colorant sau steril. Săpunul pentru bebe este fabricat manual, având proprietăți perfecte pentru bebeluși.

Noi, cei de la FabricatÎnRo, am fost plăcut impresionați să vedem creativitatea românească, având posibilitatea de a cumpăra – tot pentru copii – săpunuri în formă de crocodil, veveriță, iepuraș și multe altele. Un produs interesant, printre altele, este săpunul hârtie Cheia cu surprize, adică 8 seturi de câte 12 de lamele de săpun de unică folosință. Care-i surpriza? Cartonașele adezive de colorat care vin incluse în ambalaj.

Gama de produse pentru păr

Cheia ne surprinde plăcut și cu gama variată de produse pentru păr. Găsim o gamă de săpunuri Cheia, care au rolul de șampon solid, având proprietăți medicinale. Printre altele veți găsi săpun cu sulf, petrol, bere, urzică și multe altele, fiecare servind câte un scop bine definit.

Pentru cei care se confruntă cu căderea părului, masca de păr Cheia cu cocos și urzică este una din variantele potrivite. În mod similar, avem la dispoziție o mască pentru întărirea și creșterea părului, special pentru persoanele cu păr uscat și deteriorat. Este de apreciat că fiecare produs în parte are o descriere amănunțită. Adică, dacă nu știm pentru ce-i bun un produs, sau nu știm ce conține – un click și aflăm!

Nu în ultimul rând vin măștile pentru păr, fiind 3 variante, fiecare având prețul identic. Cele 3 măști au fiecare rolul lor, dar poți citi despre fiecare în parte, pe pagina produsului, ca să aflii ce anume îți este de folos.

Un parfum creativ …

Ne-am obișnuit cu toții, când auzim parfum ne și gândim la o sticlă cu atomizor în care este de fapt parfumul mult îndrăgit. La Cheia există parfum solid! Dar ce este un parfum solid? Cuvântul ”solid” nu se referă la intensitatea mirosului, ci la faptul că parfumul este ca un unguent. Da, corect, te poți da cu el ca și când ar fi o cremă. Dar ai grijă – excesul va provoca un miros poate prea intens!

Cheia pentru dinți

Pentru dinți se oferă două prafuri, unul spumant și unul nespumant, care ajută la un periaj corect și la albirea dinților. Aceste produse se bazează pe rețete tradiționale românești. Nu crezi că ar avea efect? Noi te provocăm să încerci – te va surprinde cum un produs simplu fără reclame extravagante poate face mai mult decât alte produse comercializate.

Îngrijire pentru mâini, corp și față

Variantele de săpunuri Cheia nu lipsesc nici din această categorie, fiind o adevărată emblemă – în sens pozitiv – al firmei Cheia. Pe lânga săpunuri vei găsi unt de corp, scrub pentru față, ulei pentru corp, scrub pentru corp și ulei pentru mâini. Normal, săpunurile nu sunt universale. Sunt diferite rețete folosite pentru cele destinate mâinilor, sau pentru cele cu care te speli pe corp.

Aceste produse au nu doar ingredientele specifice de calitate, dar și o trăsătură aparte a producției în care se pune și suflet. Desigur, poți citi în detaliu despre fiecare produs ce anume conține, pentru ce este recomandat, respectiv câte grame/mililitri are produsul respectiv.

Îngrijirea buzelor este … Cheia frumuseții feminine!

Femeile știu cel mai bine cât de importantă este îngrijirea buzelor. Având balsam de buze și scrub de buze, cu produsele Cheia buzele tale vor fi răsfățate cu produse de înaltă calitate, conținând doar ingrediente naturale.

Igiena intimă de la Cheia

Pentru igiena intimă, Cheia vă pune la dispoziție două geluri: cel normal, și cel neutru conceput pentru persoanele hipersensibile.

Produsele cu alaun

Gama de produse cu alaun au multe beneficii față de multe alte produse cu care ne-am obișnuit, dar care nu ar putea aduce aceste beneficii niciodată. De exemplu, Alaun Cheia (piatră acră) este un produs multifuncțional care joacă rol de deodorant, respectiv after-shave. Se poate aplica pe piele umedă, pe subbraț, brațe, față, zona inghinală, iar gravidele și copiii pot folosi acest produs fiindcă este natural, neavând vreun ingredient cu factor de risc. Acest produs este folosit pentru: reglarea transpirației, eliminarea mirosurilor neplăcute, prevenirea creșterii părului sub piele, calmarea pielii, oprirea sângerărilor rezultate din tăieturile după ras sau manichiură, calmarea iritațiilor de după epilat, și multe altele.

Bărbierit, barbă

Bărbații (sau femeile care doresc să surprindă vreun bărbat) pot alege din mai multe produse, cum ar fi: ulei de ras, unt preshave, săpun Cheia de ras, săpun de barbă, balsam de barbă, dar și ceară pentru barbă. Suntem convinși că nu toți bărbații au folosit aceste produse. Pentru ce anume e bun fiecare produs în parte aflați citind pe pagina produselor respective, unde apar toate detaliile necesare.

Cheia unui pescuit de succes este…

Momeala pentru pescari Cheia. Adică, ce?? Da, este un produs special conceput pentru a atrage în special somnul. Cum este acest preparat, și de ce funcționează? Puteți citi direct pagina produsului

Mai simplu și la vânătoare

Cu săpunul Cheia pentru vânători, veți scăpa de mirosul tipic uman, astfel putând să vă apropiați mai ușor de vânat. Normal, doar acest săpun nu te va transforma în vânător de succes – tehnicile de vânătoare vor fi necesare și mai departe!

Mult mai multe produse de la Cheia

Echipa FabricatÎnRo vă urează tuturor distracție și cumpărături plăcute de la firma Cheia! Mai multe detalii despre produsele lor și despre ingredientele fiecărui produs găsiți pe pagina producătorului.

Sursă poză: aici

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: