Se încarcă...
În Căutarea Produsului Cosmetic Românesc Perfect

În căutarea produsului cosmetic românesc perfect

Când achiziționăm un produs cosmetic ne uitam, întâi de toate, la preț, culoare, la felul în care arata, apoi urmează compoziția – dacă e cu parabeni sau fără, dacă are silicon sau nu, dacă e natural sau prea “artificial”, dacă e produs in România sau în China; nu în ultimul rând, ne uitam la campaniile de promovare, care ne influențează mai mult decât am vrea. Cu toate astea, uneori nu e suficient, si sfârșim prin a arunca produsul pe care am dat bani si în care am investit timp.

În ajutorul nostru își dorește sa vina Gabriela, care a creat site-ul manie.ro, o adevărată sursa de review’uri care te conduc mai aproape de luarea unei decizii bune.

Cosmeticele fabricate in România prind un avânt tot mai mare printre femeile de la noi din țară. În primul rând, pentru ca se pot mândri cu o calitate superioara, si în al doilea rând, pentru ca prețul este unul decent, dacă nu chiar mic. Gabriela are o secțiune întreagă pe blogul ei, în care ne “povestește”, si așteaptă sa împărtășim cu ea experiențele noastre, despre produsele cosmetice fabricate în România.

Companiile de cosmetice romanești țin pasul tot mai acerb cu mărcile internaționale si în ceea ce privește marketingul, promițând sa își mărească notorietatea printre consumatorii din țară, dar si din străinătate.

Știai ca primul produs anti-rid ce conține Resveratrol a fost introdus în premierea mondiala la un brand romanesc? Sau ca tot în România a fost obținut un ingredient revoluționar pe piața cosmeticelor, printr-o tehnologie de separare-purificare izotopă imaginat de cercetători români de renume şi premiat cu Medalii de Aur şi Diplome de Aur la cele mai vestite saloane de inventică de la Londra, Bruxelles, Geneva?

Printre cele mai renumite branduri de cosmetice din România sunt:

Farmec – Gerovital

Aceasta are o tradiție de peste 120 de ani de promovare a “farmecului” romanesc, remarcându-se cu o gama larga de produse ca: Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital H3 Evolution, Gerovital Plant, Aslavital, Farmec, Aslamed, Doina, Athos şi Obsesie.

Elmiplant

Compania a fost înfiinţată în 1992 de către dr. Elena Cremenescu, o specialistă în farmacie si un cercetator desavarsit in tot ce inseamna produse pe baza de plante.

Mario Badescu

Mario Bădescu, chimistul pasionat de cosmetică, a facut parte din aceeasi generatie cu Ana Aslan, dar a plecat din Romania la New York in 1955, unde si-a deschis un salon de cosmetica. El a încercat în permanenta sa găsească remedii pentru problemele tenului, astfel dezvoltând un adevărat brand.

Cosmetic Plant

Aceasta se bazează pe produsele naturale precum extractele naturale din gălbenele, muşeţel, salvia, cătină, ceai verde, aloe vera sau măceşe, incorporandu-le in creme, emulsii, lotiuni, șampoane etc.

Care femeie nu își dorește sa găsească acest produs perfect? Și nu doar femeile, în societatea de azi, și bărbații au devenit tot mai preocupați de felul în care arată și de produsele cosmetice pe care le folosesc; așadar, acest site nu e doar pentru femei, e pentru toți și toate; dar în special pentru acei care vor sa afle mai multe despre produsele pe care le folosesc și pe care dau banii.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: