Se încarcă...
Lapte De Măgăriță

Frumoasă la exterior, dar și în interior folosind produse pe bază de lapte de măgăriță

Lapte de măgăriță, unul din cele mai prețioase elixiruri naturale. El are nenumărate beneficii din punct de vedere al sănătății, dar și al frumuseții. De fapt, dacă ne gândim mai bine, sănătatea este frumusețe și frumusețea este sănătate, așa că importanța laptelui de măgăriță este aceeași pentru ambele concepte.

În ultimii ani cererea de lapte de măgăriță a crescut tot mai mult, pe măsură ce consumatorii și-au dat seama de calitățile lui. Conform specialiștilor, laptele de magarita are o formulă asemănătoare în proporție de 97% cu laptele de mamă și este atât de ușor de digerat și plin de vitamine și alte substanțe nutritive, încât este recomandat oricui, indiferent de vârstă sau de starea de sănătate. Din păcate însă, oferta nu este chiar atât de generoasă întrucât, în România, există puține ferme de măgărițe, iar aceste mamifere produc relativ puțin lapte.

Pe de altă parte, noi, echipa FabricatinRO, ne-am străduit să găsim producători de lapte de măgăriță și produse derivate din acesta în care comunitatea noastră să poată avea deplină încredere și printr-un efort constant, am reușit să găsim exact ceea ce căutam.

Pe de-o parte, când vine vorba de lapte de măgăriță premium, îi invităm pe toți cei care ne urmăresc să cumpere de la Ferma Măgărițelor, un producător responsabil de lapte  ale cărui produse pot fi cumpărate direct de pe platforma noastră. Pe de altă parte, în ceea ce privește produsele pe bază de lapte de măgăriță, avem plăcerea să invităm să pășească în lumina reflectoarelor brandul Bright Lotus, un brand care recent s-a alăturat comunități noastre și care produce niște săpunuri minunate pe bază de lapte de măgăriță. Ele se numesc Bright Lotus Diamond și conțin o serie de ingrediente 100% naturale, printre care și lapte de măgăriță care le conferă proprietăți extraordinare. Sapun lapte de magarita

Lapte de măgăriță – beneficii pentru sănătate

Laptele de măgăriță este bun atât la interior, cât și la exterior. Ca să enumerăm doar câteva din lucrurile pe care le poate face pentru tine acest lapte miraculos, dacă bei îți întărești sistemul imunitar, poți scădea nivelul de colesterol din sânge și poți ajuta plămânii să se refacă.

Medicii recomandă o cură cu apropximativ 150 de ml  pe zi, timp de o lună, băut pe stomacul gol, dimineața, pentru tratarea astmului bronșic și vindecarea bronșitelor.

Când îl aplici direct pe piele, sub formă de produse cosmetice și de îngrijire personală pe care le folosești cu regularitate, laptele de măgăriță ajută la refacerea țesuturilor epiteliale, redă elasticitatea și moliciunea pielii și o curăță în profunzime. Laptele de măgăriță are și un rol antibacterian și antiinflamator așa că produsele de îngrijire pe bază de lapte de măgăriță pot fi folosite cu succes și de cei care suferă de diferite afecțiuni ale pielii și își doresc să scape de iritații sau să contribuie activ la refacerea leziunilor superficiale de la nivelul acesteia, cauzate de acnee, înțepături de insecte sau chiar și zgârieturi. 

Săpunul cu lapte de măgăriță de exemplu, poate fi folosit și după expunerea îndelungată la soare pentru a calma pielea și a reduce efectele negative ale radiațiilor ultraviolet.

Ar mai fi multe de spus despre extraordinarele beneficii ale laptelui de măgăriță pentru întregul organism, dar cel mai bine ar fi să descoperi aceste lucruri pe cont propriu, consumând lapte de măgăriță proaspăt sau introducându-l în rutina de îngrijire personală.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: