Se încarcă...
Elixir H

Elixir H – nu doar o simplă gamă de cosmetice naturale, ci un stil de viață

Într-o lume în care gradul de poluare a atins un nivel care nu numai că ne afectează traiul de zi cu zi, dar ne și amenință viața pe pământ, singura soluție pentru un viitor mai bun este să eliminăm tot ce ce înseamnă substanțe cu potențial toxic și vătămător pentru sănătatea noastră, inclusiv atunci când vine vorba de îngrijirea personală. Astfel, a apărut un concept nou de frumusețe, Elixir H, un concept care să aducă transparență asupra ideii de cosmetice naturale, sigure și eficiente și care să reprezinte o soluție sustenabilă la problemele cu care ne confruntăm. 

Ingredientul secret al cosmeticelor Elixir H

Cosmeticele Elixir H au fost create după lungi încercări și cercetări, împreună cu experți din domeniul frumuseții și siguranței cosmetice, din ingrediente exclusiv vegetale, dar și active bio-cosmetice patentate, având ca element central un ingredient minune: uleiul de cânepă. 

Cânepa este un ingredient foarte versatil. Dar cu toate că pentru strămoșii noștri era de nelipsit în viața de zi cu zi, omul modern a neglijat-o și a subapreciat-o. De aceea, creatorii brandului Elixir H s-au gândit să-i redea gloria pierdută și să pună la dispoziția consumatorilor produse de înaltă calitate, puritate și eficiență.

Uleiul de cânepă, care nu lipsește din cosmeticele Elixir H, este un ulei foarte bogat în substanțe benefice pentru organism, precum acizi grași polinesaturați esențiali, ca de exemplu Omega 3 și Omega 6, și acizi oleici care previn îmbătrânirea pielii și ajută la refacerea ei.

Un concept bazat în totalitate pe siguranță și eficiență

Dar uleiul de cânepă nu este singurul ingredient din cosmeticele Elixir H! Acestui ulei au fost alăturate o mulțime de alte substanțe naturale cu multiple beneficii asupra pielii. Și dacă la această listă mai adăugăm și celelalte substanțe naturale care înlocuiesc coloranții și alte ingrediente nocive din cosmeticele obișnuite, ne putem da seama că uleiul de cânepă nu este decât un personaj, principal ce-i drept, în toată această poveste. 

În ciuda costurilor de fabricație mai mari pe care le implică, crearea unui produs cosmetic 100% natural este o investiție pe termen lung, în primul rând pentru utilizatori, care beneficiază de produse sigure și eficiente.

Ce fel de produse fac parte din portofoliul Elixir H?

Portofoliul Elixir H cuprinde 4 categorii de produse pentru îngrijirea pielii:

  • săpun de mâini și de ten;
  • săpun exfoliant pentru corp;
  • cremă de ten;
  • unt de corp.

Motivul pentru care producătorul s-a limitat la aceste produse este faptul că produsele cosmetice, pentru a putea fi puse pe piață, trebuie supuse unor teste elaborate, costisitoare, dar necesare, conform reglementărilor europene care se aplică și în țara noastră. Această rigoare îi diferențiază pe cei de la Elixir H, printre altele, de alți producători de cosmetice naturale, care comercializează cosmetice netestate și pun în pericol siguranța consumatorilor neavizați. Însă, totodată, aceste produse au fost alese și în așa fel încât să poată alcătui o rutină completă de îngrijire a pielii, fiind vizate toate tipurile de ten și problemele specifice cu care acestea se pot confrunta, inclusiv pielea sensibilă a bebelușilor. 

Din luna aprilie a acestui an, produsele Elixir H se găsesc și pe platforma cu produse românești de unde doritorii le pot achiziționa în cel mai simplu mod cu putință.

Nu în ultimul rând, proiectul Elixir H nu se limitează doar la o gamă de produse cosmetice deosebite. Creatorii săi, odată cu crearea și comercializarea de produse cosmetice inovatoare, doresc să promoveze și un stil de viață sănătos, care adoptat de cât mai multe persoane se poate transforma în soluția pentru o lume mai sigură și mai curată pentru generațiile viitoare.

Puteți afla mai multe despre stilul de viață sănătos promovat de Elixir H, dar mai ales despre beneficiile produselor lor, vă invităm să descoperiți site-ul oficial www.elixirh.ro. 

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: