Produsele de îngrijire personală Bios Mineral Plant sunt acum disponibile și pe platforma FabricatinRO!

Îți place să ai grijă de corpul tău și îți pasă atât de sănătatea lui interioară, cât și de cea exterioară? Atunci avem o veste extraordinară pentru tine! Produsele cosmetice și terapeutice, fabricate în România și comercializate de magazinul online Sănătatea din natură, Bios Mineral Plant, sunt acum disponibile și pe platforma FabricatinRO! 

Din gama de produse Bios Mineral Plant fac parte doar creme și loțiuni atent selectate, fabricate exclusiv din ingrediente 100% naturale, de către producători români cu o reputație excelentă pe piață. 

Pentru a ajunge să facă parte din gama Bios Mineral Plant, fiecare produs trece printr-un proces complex de selecție, din dorința de a oferi consumatorilor doar produse de înaltă calitate și cu efecte garantate. 

Ce apreciază consumatorii la produsele Bios Mineral Plant?

Datorită ingredientelor lor active, produsele Bios Mineral Plant sunt foarte apreciate de persoanele care pun un accent deosebit pe rutina lor de îngrijire personală. Dar pe lângă efectele lor uimitoare, încă un motiv pentru care aceste produse cosmetice și terapeutice sunt atât de căutate este prețul lor cinstit. 

Cu toate că nu conțin coloranți artificiali și alte chimicale, produsele Bios Mineral Plant sunt foarte convenabile în comparație cu alte creme și loțiuni naturale, de îngrijire personală, de pe piață.

Care sunt cele mai populare produse Bios Mineral Plant?

Gelul Aloe Vera cu concentrație de 99.2%

Aloe Vera este o plantă cunoscută pentru proprietățile ei terapeutice. Ea are un puternic efect anti-cancerigen, combate constipația, se folosește ca produs terapeutic în combaterea alcoolismului, este recomandată bolnavilor de astm bronșic sau de sinuzită și ajută copii să crească frumos și armonios. De asemenea, în contact cu pielea, Aloe Vera curăță și dezinfectează, fiind un eficient dezinfectant natural.

Datorită faptului că are un procent foarte ridicat de Aloe Vera și pentru că se poate administra atât intern cât și extern, acest gel este unul din cele mai vândute produse din gama Bios Mineral Plant.

Crema Biovenal Forte, Nature Health

Crema Biovenal Forte, Nature Health este o cremă compusă din extract de castane sălbatice, extract de arnică, uleiuri esențiale de mentă, lămâie și ienupăr, camfor, vitamina K, carbomer și apă. Datorită ingredientelor sale active, această cremă are efecte pozitive asupra varicelor, tromboflebitelor, hematoamelor și fragilității capilare.

Aplicată pe piele, această cremă înlătură rapid și eficient senzația de picioare grele, îmbunătățind circulația sângelui. Ea se aplică direct pe zona afectată, de două ori pe zi și se masează ușor, până la absorbția în piele.  

Loțiune Tratament Împotriva Căderii Părului

Loțiunea Bios Mineral Plant împotriva căderii părului este o metodă simplă și convenabilă de a stopa căderea părului și de a obține o coamă frumoasă și sănătoasă. Pentru cele mai bune rezultate, această loțiune se aplică direct pe părul umed sau uscat, de două sau trei ori pe săptămână. Cu ajutorul pulverizatorului său, ea se stropește mai întâi la baza firului de păr, apoi scalpul se masează ușor cu vârful degetelor și la final loțiunea se pulverizează pe toată lungimea firului de păr.

Ingredientele active din această soluție revigorantă pentru firul de păr sunt extractul apos de brusture, extractul apos de urzică, cafeina, vitamina B3 și uleiurile esențiale de anason, rozmarin și trandafir. Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: