Se încarcă...
Kalisy Life Cosmetice Naturale Certificate

Beneficiile unei rutine bazate pe cosmetice naturale Kalisy Life

În ziua de azi când cuvântul unui influencer de pe internet cântărește mai mult decât opinia unui specialist în ceea ce privește rutina personală de îngrijire a pielii, noi, cei cele care ne dorim să avem un ten frumos și sănătos, simțim din ce în ce mai multă presiune. Dacă ne luăm după idolii de pe internet, nimic nu pare a fi suficient și avem nevoie acum de cel mai nou, cel mai scump și cel mai complex tratament de îngrijire a pielii pentru că, dacă nu, este imposibil să mai câștigăm în bătălia cu timpul și problemele cotidiene care își lasă amprenta pe chipul nostru. În realitate însă, o rutină sănătoasă de îngrijire a pielii, bazată pe utilizarea unor cosmetice naturale de calitate, poate face mai mult decât cel mai costisitor program de îngrijire a pielii.

În primul rând, avem un organism mai inteligent și mai puternic decât ar vrea să știm producătorii de tratamente pentru piele. O dietă echilibrată, hidratarea optimă și un somn de noapte bun, fac mai mult decât orice ser sau cremă de pe piață. Dar pentru că aceste lucruri simple și firești nu ne sunt întotdeauna la îndemână, este bine să mai dăm pielii câte o mână de ajutor și s-o ajutăm să se refacă.

Ca și restul corpului însă, nici pielea noastră nu are nevoie de mult la capitolul îngrijire, ci de bun. Iar bun înseamnă cosmetice naturale românești, ce pot fi folosite în cadrul unei rutine minimaliste de îngrijire a tenului, așa cum sunt produsele Kalisy Life.

De ce să folosești cosmeticele minimaliste Kalisy Life pentru îngrijirea tenului tău?

#1 Pentru că natural înseamnă bun și corect

Ca ființe, suntem fragili și avem multe nevoi. Dar, din fericire, Mama Natură are grijă de tot ce ne trebuie și indiferent dacă ne gândim la hrană, adăpost sau confort, ne oferă lucrurile necesare. Pentru a ne îngriji pielea, crește flori de portocal, lavandă și trandafiri de damasc din care specialiștii Kalisy Life fabrică cosmetice naturale handmade eficiente, parfumate și cu o acțiune blândă. Noi înșine suntem parte din natură și de aceea nu trebuie să căutăm prea departe răspunsuri cu privire la întrebările care ne frământă.

#2 Pentru că îți oferă garanția calității

Cosmeticele naturale Kalisy Life dețin recunoscuta certificare organică, standardul Ecocert/COSMIS. Ecocert Franța este autoritatea care monitorizează atent producția acestor creme și săruri fabricate din ingrediente naturale, urmărând îndeaproape întregul proces de fabricare, începând cu procurarea materiei prime și până la metodele de expediere și livrare. Astfel, dacă folosești Kalisy Life pentru pielea ta, ai garanția că îi oferi o îngrijire de înaltă calitate, optimă, cu rezultate dovedite.

#3 Pentru că mai puțin înseamnă mai mult

Cuvântul cheie care revine mereu în discuție când vine vorba de cosmeticele naturale Kalisy Life este: MINIMALISMUL. Aceste cosmetice minimaliste prin definiție, nu numai că sunt produse doar dintr-un număr mic de ingrediente naturale, lucru care permite o selecție aspră ca elementelor din compoziție, ci și în loturi mici, motiv pentru care procesul lor de producție este controlat până în cele mai mici detalii. Cosmeticele Kalisy Life nu conțin ingrediente de umplutură precum: parafina, agenții de vâscozitate, silicon, organisme modificate genetic și alte substanțe care de fapt nu ar trebui să se regăsească în niciun fel de cosmetice. De asemenea, uleiurile esențiale din compoziția lor sunt conforme cu standardul E.O.B.B.D.  – cel mai înalt standard recunosct la nivel global cu privire la calitatea și proprietățile terapeutice ale unui ulei esențial. 

Cât despre minimalism la capitolul complexitate, gândește-te bine: de ce apelezi la o rutină de îngrijire a pielii? Pentru că nu ai resurse suficiente să satisfaci prin alimentație și odihnă nevoile pielii tale. Și atunci de ce ai avea nevoie de o rutină de îngrijire a pielii complicată, care te face să te trezești mai devreme dimineața și să te culci mai târziu seara pentru a o duce zi de zi până la capăt? De aceea atunci când îți pui la punct rutina de îngrijire a pielii ai nevoie de o rutină minimalistă, exact așa cum îți permit produsele Kalisy Life.

#4 Ca și tu la rândul tău să ai grijă de natură

Este greșit să crezi că totul ți se cuvine și nu ai datoria de a oferi nimic în schimb. Chiar dacă nu cere, natura are nevoie și ea la rândul ei de toată dragostea și atenția noastră și de ce să nu i le oferim mai ales atunci când aceste daruri nu ne costă nimic? Cosmeticele naturale Kalisy Life sunt toate vegane, cu privire la cele fabricate pe bază de produse apicole precum: ceara de albine, lanolina, lăptișorul de matcă și propolisul și nu sunt testate pe animale. Ca să-ți ofere ție, în calitate de cumpărător, siguranță deplină, cosmeticele Kalisy Life au fost testate prin tehnici moderne de testare și sunt recomandate de dermatologi pentru pielea sensibilă sau normală, în funcție de produs.

#5 Pentru că meriți să fii răsfățată

Când rutina de îngrijire a pielii presupune utilizarea unor produse cosmetice ca cele de la Kalisy Life, ea se transformă în momentul tău special de răsfăț. După utilizarea produselor de îngrijire a pielii, Kalisy Life, pielea nu numai că arată mai bine, dar se și simte mai bine. Diferența se vede încă de la prima utilizare. Pielea răsfățată cu produse atât de calitative se simte mai catifelată, mai moale și mai elastică. Toate aceste calități o ajută să facă față mai ușor provocărilor de peste zi și să șteargă amprenta acestora de pe chip.

Tu cosmeticele naturale Kalisy Life? Eu am descoperit utilizându-le aceste cinci calități ale lor, tu ai găsit și altele?

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: