Beneficiile pentru frumusețe ale produselor de îngrijire corporală pe bază de lavandă

Botez Lavanda

Produsele de îngrijire corporală pe bază de lavandă au devenit din ce în ce mai populare și în țara noastră. Aruncă o privire în arsenalul tău și s-ar putea să găsești deja acolo măcar un săpun sau o cremă pe bază de lavandă. Această plantă cu proprietăți medicinale uimitoare și un miros îmbietor, face minuni pentru piele, iar câteva din superputerile ei sunt următoarele:

 

Cum acționează produsele de îngrijire corporală pe bază de lavandă asupra pielii?

 

#1 Curăță în profunzime

 

Conform studiilor științifice, lavanda are proprietăți antifungice și antibacteriene. Chiar dacă ea nu este cel mai puternic dezinfectant natural, în combinație cu alte ingrediente din rețetele produselor de îngrijire personală contribuie la crearea unor săpunuri, geluri sau șampoane care curăță delicat pielea și lasă în urma lor o senzație plăcută.

 

#2 Detoxifiază

 

Stresul cotidian și poluarea afectează sănătatea pielii tale. Din cauza acestor factori ea își pierde elasticitatea, iar textura i se deteriorează căpătând un aspect tern. Dar, din fericire, o bună parte a acestor efecte poate fi eliminată cu ușurință prin utilizarea regulată a produselor de îngrijire corporală pe bază de lavandă. Această plantă medicinală conține antioxidanți puternici care împiedică deteriorarea țesuturilor și reduce acțiunea agenților poluanți.

 

#3 Calmează

 

Principalul motiv pentru care lavanda este atât de apreciată este capacitatea ei de a calma și a relaxa nu doar pielea, ci întregul corp. Lavanda miroase superb, iar unul din efectele ei, conform specialiștilor, este acela de a stimula undele cerebrale Alfa, inducând o plăcută stare de calm și pace interioară. De aceea, uleiul de lavandă este pur și simplu nelipsit din saloanele de masaj, dar și din cele cosmetice.

 

Ce fel de produse de îngrijire corporală pe bază de lavandă recomandăm?

 

Pentru a le putea introduce ușor în rutina ta de zi cu zi, produsele de îngrijire corporală pe bază de lavandă trebuie să fie practice, iar efectele utilizării lor să nu întârzie să apară. Ca să te facă să te îndrăgostești de ele de la prima utilizare, ele trebuie să-ți lase pielea catifelată, parfumată și revigorantă. Câteva astfel de produse sunt:

 

  • apa de lavandă Botez & Lavandă, comercializată în sticle de plastic cu pulverizator;
  • uleiul esențial de lavandă Botez & Lavandă, comercializat în sticluțe cu dozator;
  • bombe efervescente de baie cu lavandă Botez & Lavandă, ambalate individual;
  • săpun natural de lavandă Botez & Lavandă în forme atractive și ergonomice;
  • sare terapeutică Botez & Lavandă pentru băi calmante.

 

Botez & Lavandă este un producător român de produse de îngrijire corporală pe bază de lavandă, fabricate din flori de cea mai bună calitate, crescute în zone cu un grad foarte mic de poluare. Din portofoliul acestui mini butic online, fac parte produsele amintite mai sus, dar și lichioruri, tincturi și ceai, toate pe bază de lavandă. Cu alte cuvinte, o gamă completă de bunătăți cu lavandă care te ajută să te relaxezi și să te împrospătezi atât din exterior, cât și din interior. Produsele Botez & Lavandă le poți găsi și comanda de pe pagina de Facebook a producătorului, la numărul de telefon 0749 822 649, sau, mai nou, direct de pe platforma noastră FabricatînRO, bucurându-te de toate beneficiile oferite de shopping-ul online.

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj