Se încarcă...
Barbosii 1024x683

Barboșii – creme și uleiuri amuzante

Bărboșii sunt cei care în anul 2014 au introdus pe piață primele produse de îngrijire pentru barbă și mustață. Ei, culmea… de parcă putea să fie altcumva. Deși numele lor este unul ce denotă amuzament și te face să cazi pe gânduri, băieții din spatele acestei idei sunt foarte serioși, de altfel… barba lor dă dovada necesară de maturitate. Dacă tot îți lași barbă, trebuie să o și îngrijești, așa că cei de la Bărboșii.ro s-au hotărât să te ajute.

Dacă intri pe site vei vedea și cum au de gând să facă asta. Uleiurile, ceara și accesoriile pentru mustața ta îndrăzneață și pentru barba ta sunt acolo mereu, te așteaptă. Intră din curiozitate și pe facebook la bărboși și vei observa că au o mulțime de aprecieri. Sunt în jur de 5 mii de oameni care susțin această idee. Ai fi tentat să crezi că sunt 5 mii de bărboși, nu? Ei bine, o sa fii surprins să vezi că până și fetelor le mai plac Bărboșii, cu alte cuvinte, aștia chiar te ajută să fii cool.

Vrei să fii pe barba ta? Apelează la Bărboșii!

Dacă te ajută să ai o barbă frumoasă, îngrijită, parfumată și te ajută să mai agăți și fete, deja sunt prea buni. Merită să îi întrebi ce fac și care e treaba cu ei. Intră pe Bărboșii.ro și ia-te de produsele lor. Ia-le cu tine acasă. Ei sunt cei care nu au făcut niciodată și nici nu vor face compromisuri când este vorba de calitate. Doar, până la urmă, sunt pe barba lor. Ai putea să fii și tu pe barba ta și încă pe una îngrijită care să dea pe spate toți bărboșii și toate fetele care se uită după ei. Tot ce trebuie să faci e să comanzi produsele bărboșilor, să te ții frumos de treabă și să uiți de aparatul de ras. Ascunde-l, Bărboșii  s-au asigurat că nu mai ai nevoie de el. Din 2014 ei susțin românii care vor să fie pe barba lor.

Noi, cei de la www.fabricatinro.ro,  îi susținem pe ei și alături de ei și pe românii care cumpără produse din țară, produse de o calitate la fel de bună ca și cele ale bărboșilor, produse care ajută și țara să fie pe barba ei, economic vorbind. Ajută și tu economia țării, ajută-ți barba să crească și fă-te frumos! Bărboșii te așteaptă!

Iar dacă vrei să descoperi și mai multe produse de îngrijire românești pentru bărbați, te invităm în magazinul platformei noastre!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: