Se încarcă...

Onibon Fashion

ia tricotata

Descriere

Onibon Fashion este un brand creat de designerul Oana Cucu, absolventa a studiilor de design vestimentar (licenta & master) ale Facultatii de Arte si Design. Lucrarile sale au fost prezentate atat pe podiumurile locale sau la evenimente nationale, cat si pe podiumurile internationale, printre care Arts of Fashion, San Francisco.

Brandul Onibon Fashion se caracterizeaza atat prin culori vibrante cat si pastelate, imprimeuri, dar si materialitati inedite, toate foarte feminine. De cele mai multe ori ne cream chiar noi materiale cu care lucram. Alegem sa facem asta prin tricotare, brodare sau suprapunere de texturi diferite. Combinam astfel materiale si culorile intr-un mod armonios si natural.

Slow & Ethical Fashion

Produsele sunt realizate exclusiv in atelierul din Timișoara, din materiale de calitatate și finisaje impecabile. Acest lucru face ca Onibon să fie un brand slow-fashion, care urmărește ca fiecare ținută să devină atemporala.

„Etica este recunoașterea faptului că există ființe umane în spatele hainelor pe care le porți.” Fiecare produs Onibon Fashion este croit, cusut, tricotat, crosetat, brodat, impachetat si livrat cu zambetul pe buze. Cu siguranta este si primit de cliente cu acelasi entuziasm.

Sustenabilitate

Onibon Fashion este un brand sustenabil, căruia îi pasă de bunăstarea planetei, astfel au ales să nu realizese stocuri cu produsele lor. Fiecare produs este realizat doar în urma comandării lui pe site sau în atelier. Astfel iei parte chiar de la distanta la crearea produsului special pentru tine, iar echipa Onibon lucreaza cu drag si spor stiind ca cineva asteaptă acest produs cu mare interes.

In acest mod, materialele si resursele sunt folosite cat mai sustenabil, doar atunci cand sunt necesare, fara a face insa economie la calitatea finisajelor sau la pasiunea cu care este lucrat fiecare produs.

ia tricotată

Ia tricotată de Onibon este prima ie tricotată din România. Aceasta a apărut din dorința de a oferi iubitoarelor de tradițional o alternativă pentru sezonul rece la ia românească, cunoscută ca fiind realizata din materiale subțiri. Această ie a pășit timid în lume în anul 2013, însă incepând cu 2014 s-a făcut remarcată ajungând să fie răspândită în întreaga țară. Această ie tricotată se bucură încă de admirația publicului și în prezent, atât online cât și la numeroase târguri de profil, unde publicul apreciază atât ideea de ie tricotată dar și frumusețea produsul în sine. În prezent ia tricotată de Onibon se poartă în  Anglia, Germania, Cehia, Spania, Polonia și Norvegia, Belgia, Japonia și SUA.

 

Adresa

Strada Mureș 116B, Timișoara, Romania

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review