Se încarcă...
Descriere

Când există pasiune pentru ceea ce faci, orice vis poate deveni realitate. Visul Miss Grey este de a transmite ideea de frumusețe înt-o manieră originală, bazată pe rafinament și tot ce înseamnă feminitate.

Și tu poți vedea cu ochii tăi visul Miss Grey, purtând cele mai elegante creații vestimentare, piese de îmbrăcăminte cu suflet și poveste, create special pentru a te face să te simți unică și apreciată.

missgrey.ro

Orice femeie are dreptul să-și dorească mai mult. Iar cu Miss Grey este simplu să obțină tot ce-și propune deoarece rochiile acestui brand îți oferă încredere în propria persoană și te ajută să-ți exprimi personalitatea în cel mai inedit mod cu putință.

Grația feminină este motorul care alimentează puterea de creație a acestui brand. Astfel, un simplu vis al unei echipe iubioare de frumos a devenit realitatea de care se poate bucura fiecare femeie. Rochiile Miss Grey sunt ca un basm pentru cele care le poartă. Ele te conduc cu rafinament într-o aventură senzorială datorită liniilor armonioase, cusăturilor fine și materialelor delicate.

Adresa

Romania, București, Sector 6, Cod Poștal 060551 Strada Rusetu Nr.4, clădirea Arena Sports, Et.1

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review