Se încarcă...

Livada cu rochii

Magazin de îmbrăcăminte cu modele originale

Descriere

Livada cu rochii este un magazin unde te duci când îți dorești o piesă vestimentară cu adevărat deosebită. Modelele de rochii sunt inspirate din porturile populare cu motive tradiționale, dar și din tendințe actuale din lumea modei.

Broderiile unicat, lucrate manual, voalurile în culori vibrante, sau produsele tradiționale, autentice, sunt doar câteva din comorile vestimentare care te așteaptă în livadă.

"Livada cu rochii" este un proiect care a pornit din iubirea a două surori, una față de cealaltă. Învățate din familie despre importanța dăruirii zâmbetelor, cele două tinere caută ca prin colecția lor să aducă în atenția lumii valorile sufletului românesc. Colindând dealurile Argeșului, mergând apoi în Gorj și ajungând în final la celălalt capăt al țării pe meleagurile Bucovinei, cele două surori caută frumusețea în pânze uitate prin lăzile bunicilor cărora le acordă toată grija de care sunt capabile pentru ca la final să le readucă strălucirea și să le transforme în adevărate opere de artă.

Pentru că unele dintre iile și rochiile găsite sunt cu adevărat vechi, se întâmplă să mai aibă și mici defecte apărute odată cu trecerea anilor. Dar tocmai acest lucru le aduce mai aproape de perfecțiune și le face să-și merite locul în Livada cu rochii.

În viziunea celor două surori, nicio rochie de pe acest pământ nu te face să te simți mai frumoasă, mai inteligentă și mai curată ca o ie cu istorie și tradiție și o vârstă mai înaintată decât cea pe care o porți pe umeri tu!

Adresa

Calea Victoriei 26, Sector 3, Bucharest, Romania

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review