Se încarcă...

Giorgal rochii

Producător haine femei

Descriere

Giorgal rochii – ținutele care pun în valoare frumusețea naturală a româncelor

Giorgal vorbește despre simplitatea unui look curat, cu finisaje impecabile și texturi de calitate superioară. Giorgal rochii propune linii compuse din elemente omogene, cu imprimeuri unicolore, adaugând diferite accente care denotă eleganță și rafinament. Ținutele sunt realizate într-o gamă cromatică amplă, pornind de la nonculori sau tonuri reci, până la nuanțe pastelate, calde.

Despre Giorgal - estetica brandului

Prin natura lor, ținutele Giorgal scot la iveală frumusețea naturală a femeii, conturează liniile corpului și emană un chic firesc. Piesele vestimentare pot fi armonizate atât pentru o ținută casual sau smart casual, cât și pentru una sofisticată, de seară. Liniile vestimentare Giorgal sunt volatile, comode, iar simplitatea lor îndeamnă la cât mai multe îmbinări de texturi și culori.

Piesele Giorgal abordează un stil clasic, presărat cu tonuri minimaliste, moderne și croiuri care avantajează o largă paletă de feminitate. Deoarece frumusețea naturală a femeii este principalul său atu, ținutele Giorgal conturează o figură plină de delicatețe.

Creațiile Giorgal rochii sunt menite a fi puse în valoare de personalitatea femeii care le poartă și nu invers. Hainele Giorgal își însușesc originalitatea din caracterul fiecărei doamne sau domnișoare care poartă piesele vestimentare. Prin echilibrul armonios dintre simplitate și rafinament, creațiile Giorgal râmân actuale, nu își pierd din frumusețe și nu se perimează.

Giorgal este un brand discret, care nu epatează ci se lasă puse în valoare de adevărata frumusețe a româncelor: frumusețea dată de o atitudine naturală și elegantă.

Adresa

Curtea de Arges, Jud. Arges, Romania

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review