ie tricotata de sarbatoare cod 3114

Ie tricotata de sarbatoare, cu model floral pe fata si cu model hora pe partea de sus a manecii cu volan dantelat. Hora este dansata de fetele cu ceapsa (scufie) din Banat. 

359 lei

Descriere

Ie tricotata de sarbatoare, cu model floral pe fata si cu model hora pe partea de sus a manecii cu volan dantelat. Hora este dansata de fetele cu ceapsa (scufie) din Banat. Decolteul este ajustabil cu ajutorul snurului impletit.

Compozitie: 55% acryl +45% lana. Modelul poarta marimea M

Ia tricotata de Onibon este prima ie tricotata din Romania. Aceasta a aparut din dorinta de a oferi iubitoarelor de traditional o alternativa pentru sezonul rece la ia romaneasca, cunoscuta ca fiind realizata din materiale subtiri.

Din punct de vedere structural, ia tricotata pastreaza croiul simplu dar inovativ al variantei traditionale. Acest produs este realizat manual, în atelierul nostru din Timisoara.

Ia tricotata a pașit timid in lume in anul 2013, insa incepand cu 2014 s-a facut remarcata ajungand să fie raspandita in intreaga tara dar si in afara acesteia, in tari precum: Anglia, Germania, Cehia, Spania, Norvegia, Japonia sau SUA