Se încarcă...

IE TRICOTATA CU MODEL ROSU cod 3014

Ie tricotată ivory cu model tradițional rosu și margine croșetată. Ia tricotată de Onibon este prima ie tricotată din țară și a fost realizată din dorința de a oferi iubitoarelor de tradiție o alternativă pentru sezonul rece a iei populare românești.

Ia tricotata de Onibon este prima ie tricotata din Romania. Aceasta a aparut din dorinta de a oferi iubitoarelor de traditional o alternativa pentru sezonul rece la ia romaneasca, cunoscuta ca fiind realizata din materiale subtiri.

Din punct de vedere structural, ia tricotata pastreaza croiul simplu dar inovativ al variantei traditionale. Acest produs este realizat manual, în atelierul nostru din Timisoara.

379 lei

Descriere

Ia tradițională românească întâlnește moda modernă cu această ie tricotată cu model roșu. Realizată cu măiestrie, această ie îmbină tradiția autentică cu stilul contemporan, oferind un aspect inedit și plăcut ochiului.

Fabricată din materiale de calitate superioară, această ie tricotată cu model roșu este ușoară și confortabilă de purtat, fiind potrivită atât pentru ocazii formale, cât și pentru purtarea zilnică. Modelul său tradițional este îmbunătățit cu o nuanță vibrantă de roșu, care va atrage privirile oriunde vei merge.

Această ie tricotată cu model roșu poate fi combinată cu o varietate de piese vestimentare, de la fuste până la blugi și pantaloni, și poate fi purtată într-o multitudine de moduri. Este o piesă vestimentară versatilă și elegantă, care va adăuga o notă distinctivă oricărei ținute.

Cumpără această ie tricotată cu model roșu și adaugă un strop de autenticitate și eleganță garderobei tale!

Ia tricotata a pașit timid in lume in anul 2013, insa incepand cu 2014 s-a facut remarcata ajungand să fie raspandita in intreaga tara dar si in afara acesteia, in tari precum: Anglia, Germania, Cehia, Spania, Norvegia si Japonia.