Se încarcă...

IE TRICOTATA CU MODEL FLORAL VERDE cod 3065

Ia tricotată cu model floral verde este o piesă vestimentară tradițională românească care se remarcă prin frumusețea și complexitatea modelului tricotat manual.

Ie  tricotata, ivory cu motiv floral-traditional verde, cu maneca clopot trei-sfert, cu volan crosetat manual. Pe maneci sunt aplicate flori crosetate manual, pentru a reda un aspect tridimensional modelului decorativ folosit. Ia tricotată de Onibon este prima ie tricotată din tara, gandita de designerul brandului pentru a oferi iubitoarelor de traditie o alternativa pentru sezonul racoros a iei populare romanesti. Aceasta a aparut din dorinta de a oferi iubitoarelor de traditional o alternativa pentru sezonul rece la ia romaneasca, cunoscuta ca fiind realizata din materiale subtiri.

Din punct de vedere structural, ia tricotata pastreaza croiul simplu dar inovativ al variantei traditionale. Acest produs este realizat manual, în atelierul nostru din Timisoara.

429 lei

Solicitare ofertă B2B

  Descriere

  Ia tricotată cu model floral verde este o piesă vestimentară tradițională românească care se remarcă prin frumusețea și complexitatea modelului tricotat manual. Aceasta este o interpretare modernă a ia tradițională, combinând elemente clasice cu detalii contemporane.

  Modelul floral verde pe fond alb este creat cu ajutorul tricotajului manual, folosind tehnici tradiționale și fire de calitate superioară, ceea ce asigură durabilitatea și confortul acestei piese vestimentare.

  Această ie tricotată cu model floral verde poate fi purtată într-o varietate de ocazii, de la evenimente formale la ieșiri informale în oraș. Acesta poate fi combinat cu o varietate de articole vestimentare, cum ar fi fuste, pantaloni, blugi sau cămași, pentru a crea un look modern și stilat.

  Dacă doriți să păstrați tradiția și să adăugați un strop de culoare garderobei dvs., această ie tricotată cu model floral verde este o alegere excelentă. Este o piesă vestimentară unică, care nu va trece niciodată de modă și care va atrage atenția și admirația celor din jur.

  Ia tricotata a pașit timid in lume in anul 2013, insa incepand cu 2014 s-a facut remarcata ajungand să fie raspandita in intreaga tara dar si in afara acesteia, in tari precum: Anglia, Germania, Cehia, Spania, Norvegia, Japonia si SUA.