Se încarcă...

ie tricotata cu model floral rosu cod 3078

Ie  tricotata, ivory cu motiv floral-traditional rosu, cu maneca clopot trei-sfert, cu volan crosetat manual. Pe maneci sunt aplicate flori crosetate manual, pentru a reda un aspect tridimensional modelului decorativ folosit.

Ia tricotată de Onibon este prima ie tricotată din tara, gandita de designerul brandului pentru a oferi iubitoarelor de traditie o alternativa pentru sezonul racoros a iei populare romanesti.

429 lei

Descriere

Ia tricotata de Onibon este prima ie tricotata din Romania. Aceasta a aparut din dorinta de a oferi iubitoarelor de traditional o alternativa pentru sezonul rece la ia romaneasca, cunoscuta ca fiind realizata din materiale subtiri.

Din punct de vedere structural, ia tricotata pastreaza croiul simplu dar inovativ al variantei traditionale. Acest produs este realizat manual, în atelierul nostru din Timisoara.

Ia tricotata a pașit timid in lume in anul 2013, insa incepand cu 2014 s-a facut remarcata ajungand să fie raspandita in intreaga tara dar si in afara acesteia, in tari precum: Anglia, Germania, Cehia, Spania, Norvegia, Japonia si SUA.