Se încarcă...

IE TRICOTATA CU MODEL ALBASTRU cod 3021

Ie tricotată cu motiv tradițional floral, albastru și margine croșetată la baza decolteului ajustabil cu snur impletit. Ia tricotată de Onibon este prima ie tricotată din țară și a fost realizată din dorința de a oferi iubitoarelor de tradiție o alternativă pentru sezonul rece a iei populare românești.

Ia tricotata de Onibon este prima ie tricotata din Romania. Aceasta a aparut din dorinta de a oferi iubitoarelor de traditional o alternativa pentru sezonul rece la ia romaneasca, cunoscuta ca fiind realizata din materiale subtiri.

Din punct de vedere structural, ia tricotata pastreaza croiul simplu dar inovativ al variantei traditionale. Acest produs este realizat manual, în atelierul nostru din Timisoara.

Ia tricotata a pașit timid in lume in anul 2013, insa incepand cu 2014 s-a facut remarcata ajungand să fie raspandita in intreaga tara dar si in afara acesteia, in tari precum: Anglia, Germania, Cehia, Spania, Norvegia si Japonia.

359 lei

Descriere

Ie tricotată cu model albastru este o bluză tradițională românească, realizată din material de bumbac și tricotată manual. Modelul albastru reprezintă un motiv tradițional românesc, care se regăsește frecvent în designul iilor.

Această ie este o piesă deosebită și unică, datorită faptului că a fost tricotată manual. Fiecare bucată este făcută cu atenție și migală, astfel încât fiecare detaliu să fie perfect. Materialul din care este realizată este de calitate, ceea ce o face confortabilă și ușor de purtat.

Această ie tricotată poate fi purtată în multe ocazii, fiind ideală pentru evenimente tradiționale, dar și pentru a fi integrată într-un outfit casual. Este un simbol al culturii și tradițiilor românești, reprezentând o alegere minunată pentru cei care iubesc cultura și tradițiile noastre.