Ziua a III-a a evenimentului Kasta Morrely Fashion Week 2022 despre tendințe în modă

Evenimentul Kasta Morrely Fashion Week Este Cel Mai Important Proiect Din Cadrul Uniunii Europene, Dedicat Suportului Domeniilor Creative, Culturii și Audiovizualului

Evenimentul Kasta Morrely Fashion Week este cel mai important proiect din cadrul Uniunii Europene, dedicat suportului domeniilor creative, culturii și audiovizualului. Kasta Morrely Fashion Week a făcut deja istorie în industria modei din România și reprezintă pentru tinerii designeri români și nu numai o oportunitate de prezentare a colecțiilor lor într-un mediu care le pune într-o lumină favorabilă și le evidențiază calitățile.

Nu este prima oară când vorbim pe acest blog despre Kasta Morrely Fashion Week, iar primele două seri din cadrul evenimentului desfășurat în acest an le-am prezentat pe larg aici și aici.

Colecțiile prezentat în cadrul acestui festival de modă aparțin unui proiect mai amplu, de activități internaționale coordonate de Kasta Morrely, în cadrul căruia s-au desfășurat cursuri de formare gratuite, semniare și activități de dezvoltare profesională de tip job shadowing pentru tinerii care doresc să-și găsească locul înlumea modei, în țări precum: România, Portugalia și Tunisia.

De asemenea, în aceeași perioadă cu festivalul din România care a avut loc în intervalul 29 aprilie – 1 mai, s-au desfășurat activități similare și în Portugalia și Tunisia, unde s-au bucurat ca și în Iași de un public foarte numeros.

Startul celei de-a treia seară din cadrul evenimentului Kasta Morrely Fashion Week a debutat cu un moment de solidaritate sub egida #StandWithUkraine.

Amariage Fashion Group a prezentat colecția designerului Oksana Mukha, venită tocmai din Ucraina, constând în rochii de mireasă și rochii de seară pentru femei care doresc să-și scoată în evidență frumusețea naturală prin croieli deosebite, materiale rafinate și multă eleganță. Rochiile Oksanei se bazează pe conceptul miresei de lux, femeia pentru care nunta este unul din cele mai importante evenimente din viața ei și care pune un accent deosebit pe fiecare detaliu care caracterizează acest moment cu un caracter unic.

Tot în cea de-a treia seară publicul a putut urmării și creațiile departamentului Kasta Morrely Junior, un proiect dedicat tinerelor talente din lumea modei. Efortul departamentului Kasta Morrely Junior s-a materializat în Teatrul de Modă numit Strălucirea imperiului. 

Lily Of The Valley din Sibiu a pregătit un moment dedicat modei sustenabile, inspirat din frumusețea primăverii, care reflectă feminitatea, naturalețea și originalitatea. Colecția Spring Blossom sugerează un sentiment de rafinament și eleganță prin materialele rafinate și broderiile în nuanțe organige folosite. La fel ca anotimpul care pictează natura în mii de culori și creațiile Lily Of The Valley s-au remacat prin broderii unicat.

Disia Couture din Craiova este un alt brand care a fost prezent în această seară și a prezentat o colecție compusă din piese rafinate, pentru femei de toate vârstele, semnată de Diana Afrenie. 

Din Satu Mare, Nicoleta Obiș a lansat pe podiumul Kasta Morrely Fashion Week a lansat de asemenea o colecție de modă sustenabilă denumită foarte inspirat: Freedom. Și această colecție se remarcă prin materiale ușoare și naturale și piese fabricate într-un mod etic.

Și Victoria Sava din București a revenit pe podiumul Kasta Morrely Fashion Week cu o colecție care îmbină modernitatea și tradiția. Iar în final, festivalul s-a încheiat cu defilarea tuturor organizatorilor, desineriilor, hair-stiliștilor, make-up artiștilor și celorlalți artiși participanțe pe podiumul Kasta Morrely.

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj