Umerașe de genți. Tu cum îți protejezi cele mai iubite accesorii?

Umerase

Alături de pantofi, gențile sunt unele din cele mai iubite accesorii de către orice femeie. Există prea multe modele; Designerii propun prea multe culori; Iar pe piață este disponibilă o gamă atât de variată de materiale încât pur și simplu nu poți spune vreodată că ai destule genți. În plus, când vine vorba de astfel de bijuterii, moda nu numai că este foarte permisivă, dar ciclicitatea ei face ca o geantă de calitate să poată fi purtată ani de-a rândul, chiar și de mai multe generații. Dar cu toate că trendurile nu reprezintă o problemă majoră pentru genți, tot există o provocare căreia fiecare din aceste accesorii trebuie să-i facă față: modul de depozitare.

 

Facem o nedreptate genților, niște obiecte foarte sensibile de altfel, dacă le păstrăm înghesuite într-un colț al dulapului atunci când nu le folosim. Forma lor se depreciază rapid chiar și sub cea mai mică greutate, iar când este vorba de un accesoriu din piele, cutele inestetice sunt ireversibile și transformă geanta respectivă într-o piesă uzată, fără valoare. Această dilemă cu care se confruntă orice posesoare de genți este și ideea care a stat la baza creării unor umerașe special concepute pentru genți, de către un soț atent și grijuliu.

 

Dacă hainele merită să stea pe umerașe, atunci gențile cu atât mai mult!

 

Din punct de vedere al prețului și valorii ca investiție, o geantă de piele, scumpă și imposibil de readus în starea inițială după deformare, merită să aibă parte de cel puțin aceeași dragoste și atenție ca o cămașă ce poate fi călcată pentru eliminarea oricărei cute. Și îi poți oferi acum același tratament cu ajutorul unui umeraș cu design inovativ.

 

Un astfel de umeraș este convenabil ca preț și se poate achiziționa de pe site-ul umerasgeanta.ro. La alegerea unui astfel de produs, în funcție de culoarea preferată poți opta pentru umerașe vesele de culoare galbenă, verde, roșie sau albastră, sau “serioase”, albe și negre. Indiferent de preferințe, forma umerașului este aceeași, iar modul său de fabricare permite păstrarea genților în condiții optime, “umane”, așa cum preferă să numească producătorul originala sa metodă de depozitare.

 

Ca design, umerașele pentru genți au o structură foarte ergonomică și estetică, rezultatul unui an de cercetare, inovații și îmbunătățiri, timp în care au atins o formă desăvârșită. În plus, pentru că fiecare geantă merge asortată cu o eșarfă care să o completeze din punct de vedere cromatic, sau dimpotrivă, să-i scoată însușirile în evidență, creatorul acestor umerașe le-a făcut în așa fel încât să poată fi folosite și pentru depozitarea în cele mai bune condiții a eșarfelor.

 

Este atât de simplu să ai grijă de lucrurile tale atunci când ai la îndemână accesoriile potrivite pentru întreținerea lor! Chiar dacă îți neglijai până acum gențile, profită de aceste umerașe ingenioase și fă ca investiția în fiecare nouă geantă să merite, păstrând-o pentru totdeauna așa cum ai cumpărat-o și câștigând în același timp loc în dulapul tău pentru și mai multe bijuterii!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj