Se încarcă...
Img 1924

Ștefan Burdea ne oferă pantofi de lux

FabricatînRo.ro s-a hotărât să vă ofere un articol exotic (dacă pot spune așa), un articol dedicat unui artist român, un artist ce-și folosește imaginația și priceperea pentru a crea pantofi de lux. Acest român care știe cât de importanți sunt pantofii pentru o ținută perfectă este Ștefan Burdea – un designer care a făcut din crearea pantofilor o artă. Acest Ștefan Burdea este un român cu care ne putem mândri și pe care îl felicităm pentru reușita sa.

Am menționat că acest articol va fi unul exotic pentru că ceea ce iese din mâinile lui Ștefan Burdea este artă pe care mulți ar putea să o considere poposită aici de pe altă planetă. Puteți înțelege despre ce vorbim doar dacă vedeți creațiile acestui artist și să simțiți dăruirea pe care o atribuie fiecărei perechi de pantofi. Ștefan Burdea consideră că fiecare bărbat care se respectă trebuie să aloce, la un moment dat, o parte substanțială din bugetul personal dacă dorește să promoveze bunul gust.

pantofi Stefan Burdea 1pantofi Stefan Burdea 2pantofi Stefan Burdea 4

Arta cere sacrificii și așa cum putem vedea încă de pe prima pagină, Ștefan Burdea făurește pantofi pentru bărbați, pantofi de lux elaborați pe comandă. Deși în zilele noastre, într-o epocă a industrializării unde există multe copii și produse făcute după matrițe, Ștefan Burdea a găsit o nișă care oferă numeroase satisfacții în ambele tabere – artistul își poate promova priceperea iar clienții îmbracă unicitatea.

pantofi Stefan Burdea 6pantofi Stefan Burdea 3

Pe site-ul https://www.pantofi-lux.ro/ puteți vizualiza următoarele operele de artă: pantofi exotici, eleganți, de club și pentru golf, cizme de piele, pantofi tematici și pictați, smart casual. Pe aceeași pagină veți găsi și detalii despre cum îi puteți comanda, cum să vă luați măsurile la talpa piciorului, cum să vă faceți cont pentru că noi suntem siguri că o să deveniți clienți fideli. Ștefan Burdea vă așteaptă cu drag și vă oferă și sfaturi pentru a alege ținuta perfectă. Susțineți economia României și artiștii români!

Sursa imagine: https://lh3.googleusercontent.com/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: