Sagra Shoes – pantofi pentru barbati

Echipa FabricatinRO.ro a hotărât ca astăzi să vă vorbească puțin despre o lume cunoscută doar de câțiva dintre noi – lumea pantofilor de lux pentru bărbați. Așadar, astăzi a venit rândul firmei românești Sagra Shoes, constituită dintr-o echipă tânără de specialiști care vă asigură de calitatea produselor fabricate.

Sagra Shoes, deși și-a ales un nume pe jumătate englez (shoes = papuci), este o firmă românească care se recomandă ca a avea o vastă experiență în domeniul pantofilor. Avantajul pe care îl prezintă Sagra Shoes față de nenumărate alte firme este pasiunea cu care se fabrică fiecare pereche de pantofi. Astfel, specialiștii creează fiecare pereche de pantofi unică, alocând o doză de dragoste și de pasiune, ambele foarte importante în prelucrarea materialelor de calitate superioară.

Pentru cei de la Sagra Shoes este foarte importantă materia primă, de aceea domnilor, dacă deveniți clienți fideli, puteți fi sigur că o să aveți o colecție de pantofi premium pentru care veți fi invidiați. Este important să fiți unici într-o societate bazată pe producția în serie deoarece, doar astfel, veți face diferența!

Sfaturi generale despre alegerea pantofilor:

Culoarea

Pentru un costum negru, gri sau bleumarin alegerea ar trebui să încline spre pantofi de culoare neagră. Modelele maro se recomandă în tandem cu costume deschise la culoare, dar culoarea unanim acceptată ca fiind formală, elegantă șamd este cu siguranță negru.

Șireturi sau nu?

Fără îndoială, pantofii loafer sunt de evitat în cadrul unei întâlniri formale, deși versiunea americană despre eleganță în modă ar putea spune exact opusul. Cu siguranță modelul de șiret al pantofilor Oxford este cel mai bine cotat în termeni de eleganță, iar modelul de aranjare a „firelor“ este cel în paralel, fără încrucișări.

Textura materialului

Oricât de comode ar fi pielea întoarsă , varianta formală este întotdeauna cea lucioasă. A nu se înțelege că o întâlnire de afaceri trebuie neapărat ținută în pantofi de lac.

Talpa

În mod ideal, talpa pantofilor formali este fabricată din piele. Cu toate astea, o talpă din cauciuc este considerabil mai rezistentă, se comportă mai bine în condiții de umiditate și este considerată de mulți bărbați mai comodă decât una din piele. Desigur, branțurile și căptușeala interioară a pantofului au un cuvânt de spus în această ultimă afirmație, dar dacă aveți nevoie de ceva care să nu alunece pe pardoselile de marmură și care să-și păstreze elasticitatea pentru mai mult timp, atunci cauciucul este materialul ideal.

Noi suntem siguri că fiecare dintre voi și-ar dori să fie deținătorul unei perechi de pantofi lucrată manual, cusută și croită după anumite „rețete” știute numai de anumiți meșteri. Mâna de lucru este românească și trebuie susținută de fiecare dintre noi deoarece fiecare loc de muncă din România ajută economia autohtonă.

Sursa imagine: https://sagrashoes.ro/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: