RVL defineşte spiritul tânăr

Calitatea şi valoarea oricărui produs de a fi autentic românesc este descrisă şi susṭinută de cei cărora le pasă cu adevărat să facă o diferenṭă spre bine. Susṭinerea producătorilor români rămâne implicit un îndemn adresat fiecărui român. În mod direct, producătorii români susṭin economia ṭării prin crearea de noi locuri de muncă şi prin promovarea unei ṭări care are foarte mult potenṭial. În atenṭia multor români un trend actual este şi va rămâne viaṭa vibrantă a societăṭii, a ceea ce mai nou se poartă.

În această atmosferă tumultoasă îşi face simṭită prezenṭa şi o bine cunoscută companie, Ravioli. Înfiinṭată la Iaşi în anul 1994, compania continuă să surprindă şi azi prin farmecul şi nonşalanṭa de a purta piese vestimentare care redau un aer tânăr, original, plin de culoare şi bun gust. RVL reprezintă un nume cunoscut şi foarte apreciat pe piaṭa naṭională şi internaṭională a târgurilor şi a festivalurilor de modă. Încă din anul 2003, colecṭiile RVL sunt nelipsite de pe marile podiumuri din Paris (Prêt-a-Porter), New York (The Train), Birmingham(Moda UK) şi altele.

Brandul RVL se remarcă şi iese în evidenṭă prin elemente de originalitate şi naturaleṭe. Atenṭia la detalii şi calitatea superioară a produselor RVL conferă clienṭilor o satisfacṭie menită să ṭină ani la rândul. Fiecare haină şi piesă vestimentară are povestea ei, adresându-se în special persoanelor cu spirit tânăr, pline de pasiune şi entuziasm. Creaṭiile RVL vin în întâmpinarea clienṭilor de pretutindeni cu tendinṭe mereu actuale. Materialele folosite în crearea liniilor de design sunt naturale cu diverse broderii, iar aplicaṭiile sunt lucrate manual.

Pentru doamnele şi domnişoarele dornice de a fi mereu în trend, RVL îmbină clasicul cu modernul, punând la dispoziṭie o gamă largă de piese vestimentare şi diverse accesorii care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta de zi cu zi. De la cămăşile clasice, sacourile, vestele, cardiganele, pantalonii casual, office sau largi, sarafanele, care te aduc în mondenitatea oricărui eveniment şi până la rochiile care prind bine în orice ocazie, această companie le are pe toate.

Colecṭiile RVL se adresează deopotrivă ambelor sexe aşa că nici domnii nu sunt lăsaṭi în urmă. În întâmpinarea lor sunt piese vestimentare care împlinesc orice situaṭie chiar şi una banală de a ieşi la o plimbare. Piesele vestimentare de bază sunt cele care rămân neschimbate de-a lungul anilor, iar ele sunt o necesitate de zi cu zi, mai ales cămăşile, sacourile, gecile, pantalonii, şi paltoanele.

Pentru sezonul rece, toamna/iarna acestui an şi a celui care vine sunt prezentate piese vestimentare cum ar fi cardiganele, bluzele, jachetele, eşarfele, pantalonii, care îmbină o paletă de culori dintre cele mai alese de bleumarin, muştar, gri, maro, negru şi kaki, culori care scot în evidenṭă o personalitate vie marca RVL.

Producătorii români sunt cel mai adesea inspiraṭi din natură, din viaṭa cotidiană de zi cu zi, de tendinṭele si de trendurile care sunt mereu în pas cu timpul, având o imagine clară şi originală din trecut, prezent şi viitor. Susṭinerea lor este un pas important înspre clădirea economiei acestei ṭări, din care în mod direct faci parte şi tu. Prezentând ceea ce este nou şi susṭinând producătorii de pretutindeni din ṭară este şi site-ul dedicat acestora: FabricatÎnRo.

Sursă poză: aici

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: