Se încarcă...
M.d.burnette

Poartă o poveste românească de la M.D.Burnette ca să te simți unică

Multe discuții există pe tema timpului alocat, aparent irațional, de femei pentru a-și construi zilnic imaginea. Ceea ce pare greu de înțeles este defapt o chestiune destul de simplă: fiecare femeie vrea, prin ținuta pe care o poartă, să exprime modul în care într-o zi sau alta dorește să privească lumea și să fie privită.

Acest articol este povestea unui tânăr designer timișorean care a înțeles asta: Maria Daniela Burnete. Mi-a stârnit curiozitatea în urmă cu câțiva ani, când, printr-o întâmplare, am ajuns în atelierul ei. Prima senzație a fost că invadez boudoirul unei domnișoare în care fiecare element, așezat cu o aparentă nepăsare, participă la crearea întregului. Camerele cu tavan înalt, pline cu piese prețioase de mobilier și mai ales rochiile integrate perfect în peisaj, m-au captivat.

M.D.Burnette – O creatoare de modă care scrie povești

Cunoscând-o și analizându-i creațiile, am înțeles: M.D.Burnette scrie povești despre povești. Fiecare rând al poveștilor feminității privite prin ochii ei este scris, cu fire de mătase, în forma siluetei feminine. Odată scrise, aceste povești îi șoptesc mai departe privitorului, stârnindu-i curiozitatea și destăinuindu-i discret părți din complexitatea frumuseții feminine.

Așa cum și creațiile ei o spun, Maria Burnete este o persoană complexă si feminină care, după încheierea studiilor la Paris, a ales să combine cunoștințele de fashion design și management în dezvoltarea unui brand în Timișoara. Cu fiecare colecție, brandul devine o amprentă din ce în ce mai vizibilă în spațiul designului vestimentar, piesele ei ajungând să fie subiect de discuție în publicațiile de specialitate și să spună povești în tot mai multe orașe: Cluj Napoca, Constanța, București, Sibiu, Baia Mare.

FabricatinRo îți propune ca, într-o lume în care fiecare își strigă povestea în diverse limbi, tu să o șoptești pe a ta în română.

Dacă îți plac rochiile, te invităm să descoperi și brandul InnaB!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: