Se încarcă...
Marelbo

Marelbo: Primăvara aceasta poartă roșu!

Să te îmbraci în roșu primăvara poate fi o dovadă de eleganță, rafinament și mult bun gust. Roșul este cea mai potrivită culoare pentru o femeie care dorește să-și exprime entuziasmul și pasiunea pentru viață și tot ce este frumos. Iar când vine vorba de roșu, puține alte branduri cunosc secretele acestei culori mai bine decât Marelbo.

De ce să te îmbraci în roșu primăvara?

Roșul este asociat cu pasiunea și dragostea. În general ne gândim să ne îmbrăcăm în roșu când tocmai ne-am îndrăgostit și fluturașii din stomac nu ne mai dau pace. Dar putem să ne îmbrăcăm în roșu și când iubirea noastră față de partener s-a domolit deja și s-a transformat într-o ancoră stabilă și sigură, într-o certitudine, sau când pur și simplu ne-am îndrăgostit de viață.

Cu roșu este ușor să ieși în evidență în mulțime, mai ales la petreceri, întâlniri sau evenimente, dar și să faci o impresie remarcabilă. Albul, negrul și chiar rozul sunt culori pe care le poartă aproape toate femeile pe care le vezi pe stradă, dar în roșu se îmbracă doar cele sigure pe ele, îndrăznețe, vesele, puternice.

Îmbrăcămintea de culoare roșie este disponibilă într-o gamă variată de nuanță. De la roșu aprins ca cel al macului, sau zglobiu și plin de viață ca al lalelelor și până la roșu grav, profund, ca al mușcatelor, există câte o nuanță de roșu pentru fiecare femeie, astfel încât nu ar trebui să-ți fie prea greu să găsești ceva care se potrivește întocmai stilului tău.

Iar dacă nu ești gata să te îmbraci în roșu din cap până-n picioare, una sau două accesorii de culoare roșie sunt mai mult decât suficiente pentru a-ți scoate întreaga ținută din anonimat.

Accesoriile de culoare roșie sunt foarte ușor de asortat la aproape orice tip de ținută pentru, transformându-se într-o pată delicată de culoare, dar cu multă personalitate.

La Marelbo găsești cele mai frumoase accesorii roșii pentru ținutele tale

Marelbo te așteaptă o colecție foarte bogată de accesorii de culoare roșie. Fie că este vorba de pantofi eleganți, cu toc scurt sau înalt, subțire sau gros, în nuanțe vibrante și strălucitoare, sau profunde și misterioase; fie că este vorba de genți de ocazie sau casual, special gândite pentru lungile tale plimbări alături de persoana iubită; fie că este vorba de pantofi sport, cu un design adolescentin, roșii ca focul sau cu accente de culoare roșie, la Marelbo te așteaptă cele mai frumoase accesorii de culoare roșie.

Fabricate din piele naturală, de maeștrii talentați și cu pasiune pentru toate lucrurile pe care le fac, accesoriile Marelbo te ajută să ieși în evidență primăvara aceasta, să te îmbraci așa cum îți stă bine și să te faci remarcată.

E primăvară! Macii au stropit câmpurile cu pete roșii. Lalelele roșii zâmbesc soarelui. Au înflorit mușcatele! Învață de la flori și poartă și tu roșu!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: