Se încarcă...
Condra 1536x1024

Condra – atelierul de minuni

Condra reprezintă cu adevărat afacerea de familie model pentru societatea românească pornită din pură pasiune și din dorința de a duce mai departe tradiția și meșteșugul familiei în anul 1992.

Condra este o societate comercială pusă pe picioare cu o investiție privată, capitalul fiind integral românesc. Au început cu doar șapte angajați și un spațiu închiriat. De acolo au pornit pe drumul lung și anevoios al antreprenoriatului. Asociația a ajuns în anul 1994 să numere 50 de angajați. Acest lucru reprezintă succesul și motivația de a ajunge mare în domeniu, lucru care s-a și întâmplat.

Astăzi, Condra numără nu mai puțin de 200 de angajați, lucrători într-un spațiu propriu, dotat cu aparatură de producție de ultimă oră, lucrând în condiții optime și respectând standarde înalte de calitate. Mândria companiei este departamentul tehnic, în care s-au investit sume uriașe pentru a putea produce și distribui produse de calitate fiecărui consumator.

Ce fel de produse ne oferă Condra?

Datorită experienței și a tehnologiei existente în sediul lor, cei de la Condra pot aborda nenumărate stiluri de producție în croirea cămășilor pentru bărbați. Aceste produse reprezintă linia majoriară de producție. Dar reușescsă producă la același nivel de calitate și cămăși de damă și cămăși pentru copii și pijamale pentru bărbați.

Pentru a demonstra calitatea și eficiența Condra oferă o gamă largă de produse și servicii. Lucrătorii pot croi produsele în funcție de dorințele și gusturile clentelei, tehnologia avansată și digitizată asigurând posibilitatea de a crea broderii după diverse schițe și modele. De asemenea, Condra oferă și broderii în diverse culori, pe orice suport material textil.

Prin calitate, promptitudine și, nu în ultimul rând, prețul concurențial, producatorul asigură consumatorii că niciun detaliu nu este lăsat în urmă. Calitatea și dorința de a progresa sunt la ele acasa la Condra. De asemenea, nu putem ignora nici mândria celor ce patronează această societate comercială românească. Mândria provine din faptul că toate investițiile au fost făcute cu pași mici, fără credite bancare și doar din resurse proprii.

Condra este cu adevărat o afacere românească ce susține dezvoltarea economiei țării și încurajează consumatorii să cumpere branduri autohtone pentru a ajuta la dezvoltarea ciclului economic al României. FabricatinRO îi este alături în promovarea și susținerea acestei cauze și se bucură de succesul lor pe piață. De aceea, la rândul nostru, și noi încurajăm consumatorii să aleagă cu încredere produsele Condra alături de alte branduri românești de îmbrăcăminte.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: