Se încarcă...

Cizme sau ghete? În ce fel de încălțăminte de piele trebuie să investești iarna aceasta în funcție de hainele din garderobă?

Este adevărat că odată cu venirea frigului trebuie să renunțăm pentru câteva luni la frumoasele rochițe vaporoase de vară, la fustele lungi și cu un aer romantic și la topurile a căror culoare crea un contrast atât de atrăgător cu pielea noastră bronzată. Dar există și o parte bună a toamnei și apoi a iernii ce o urmează. Este vorba de încă o scuză pentru a investi într-o nouă pereche de încălțăminte din piele, iar pentru că temperaturile se grăbesc să scadă, cadoul pe care meriți să ți-l faci toamna aceasta nu mai suportă nici o zi de amânare.

De aceea, ne-am gândit să-ți sărim în ajutor și să-ți prezentăm în acest articol câteva perechi de încălțăminte din piele de la Estella Blue care să se potrivească la fix cu hainele pe care le ai în garderobă. În plus, pentru că ne gândim și la cât de important este bugetul în această perioadă, am ales doar modele din piele de cea mai bună calitate, dar la prețuri convenabile și cu un design versatil potrivit pentru o gamă largă de ținute. Așa că spune-ne ce fel de haine porți, ca să-ți spunem ce fel încălțăminte te va face cu adevărat fericită?

Ce încălțăminte de piele ți se potrivește în funcție de hainele din garderobă?

Ghete cu accesorii metalice pentru piese feminine

Succesul unei ținute stă întotdeauna în echilibru. Dacă în garderoba ta predomină imprimeurile florale, dantela și volanele, sau piesele vestimentare din materiale delicate și feminine, optează acest sezon pentru o pereche de ghete cu accesorii metalice. Aceste ghete au un aer punk-rock care transformă pe loc orice ținută într-una potrivită pentru vremea rece, iar ție îți vor da un look de artistă căreia îi place să experimenteze cu diferite combinații. Și astfel, nu numai că vei arăta extraordinar, dar mai poți amâna o vreme momentul despărțirii de hainele de vară.

Ghete din piele cu un look masculin pentru flanele și cămăși

Dacă preferi look-ul tomboy atunci mergi până la capăt și asortează-ți hainele din garderobă cu o pereche de ghete cu talpă joasă și un iz masculin în care nu numai că te vei simți incredibil de confortabil, dar se vor potrivi de minune și cu geaca ta de piele, hanoracele gri și flanelele în carouri. În plus, cu o astfel de pereche, nu există riscul de a-ți pierde feminitatea deoarece cu toate că design-ul este foarte masculin, combinația de materiale denotă un plus de rafinament și eleganță la care doar un suflet de femeie ar da atâta atenție și importanță.

Cizme în două culori pentru o garderobă sobră

Dacă cel mai potrivit cuvânt pentru a descrie piesele vestimentare de toamnă-iarnă din dulapul tău este monotonia atunci oferă-i ținutei o pată de culoare cu ajutorul unor cizme din piele naturală, maro, confecționate din două materiale contrastante. Astfel, nu numai că vei arată mult mai sofisticat, dând dovadă de multă atenție în alegerea ținutei, dar scapi și de grija alegerii curelelor și pălăriilor de aceeași culoare cu încălțămintea deoarece în cazul tău și maro și negru se vor potrivi întotdeauna la fel de bine.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: